„nVidia“ galimai pablogino SDR vaizdą, kad geriau atrodytų HDR

Apie HDR kalba visi kas susiję su šios technologijos įvedimu į rinką. Viena iš tokių kompanijų yra ir „nVidia“, kuri, panašu, kiek pablogino įprasto ekrano vaizdą, kad turinys geriau atrodytų HDR ekrane.

Visa tai atskrieja iš „Hardware Canucks“ „Youtube“ video. Žurnalistai, buvę „Computex“ parodoje, gavo progą prieiti prie monitorių nustatymų, kurie demonstravo SDR ir HDR skirtumus. Kaip paaiškėjo, ten, kur buvo rodomas SDR vaizdas nustatymai buvo pakeisti nuo gamyklinių (ryškumas, kontrastas ir net gama), kas tikrai pablogino ekrane matomą vaizdą. Tuo tarpu HDR rodantis monitorius buvo su normaliais nustatymais.

7 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    Gal ir pablogino del marketingo, bet vistiek esmes nekeicia, kad ir kaip tu bereguliuosi SDR vistiek neisgausi HDR spalvu.

  2. BC00 parašė:

    Dešimtmetį pamirštas dalykas nuo pat Far Cry (2004) 1.3 patcho…

  3. newdiamond parašė:

    cia tie visi sync, xujink, hz, hdr ir panasus,,,tai tik tiems kas neskaiciuoja pinigu ir perka, kad tik daugiau lipduku butu priklijuota. va tokia mano nuomone. Naudoju n metu paprastus monitorius ir vargo nematau. Studijines irangos gi kompo garsui nesiperka dauguma zmoniu…taip kad cia stebetis kad HDR neduoda kazkokios wow efekto…tai manau keista…

  4. Povilas parašė:

    Na nezinau..freesync/gsync, tikra turi savo pliusus. Naudojant vsync, atsiranda didelis mouse lag, jei isjungi gauni „tearinga“.

  5. Ptyca parašė:

    Ne per senaiusiai perejau prie Gsync tai tikrai superinis dalykas, didelis zinksnis priekin, bo tieringas labai labai jau pjauna per akis

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.