NVIDIA generalinis direktorius rengs pranešimą rugsėjo 20 d.

Rugsėjo mėnesį vyksiančioje GTC 2022 konferencijoje ant scenos pasirodys ir naujausias naujienas pristatys NVIDIA generalinis direktorius. Apie naujausią pagrindinį pranešimą buvo paskelbta daugiau nei prieš savaitę, tačiau dabar jau žinoma jo data ir laikas.

Jensen Huang patvirtino, kad per šį pagrindinį pranešimą pasidalys naujienomis, susijusiomis su naująja architektūra. Neaišku, ar tai reiškia tik bendrą apžvalgą, ar konkrečius produktus, tačiau bet kuriuo atveju didelių „GeForce“ naujovių ten tikėtis nereikėtų.

NVIDIA linkusi skelbti atskirus renginius žaidimų serijoms, ypač pirmiesiems pasirodysiantiems modeliams. Taip turėtų būti ir RTX 40 serijos atveju. Paskutinis renginys įvyko 2020 m. rugsėjo 1 d. ir buvo skirtas tik „GeForce RTX 30“ serijai.

Oficialiai pagrindinė šio pranešimo tema yra „DI strategija verslo lyderiams“, kuri neskamba labai žaviai žaidėjams. Tačiau GTC – tai daugiau nei vienas pagrindinis pranešimas. Tai 3 dienas trunkantis renginys, kurio metu skirtinguose karjeros etapuose esantys dalyviai gali užsiregistruoti į 135 sesijas iš tokių temų, kaip dirbtinis intelektas, HPC ar kvantinio spartinimo superkompiuteriai. Jie gali daugiau sužinoti apie naujas grafikos technologijas ar užmegzti naujas partnerystes.

NVIDIA paskelbė, kad Jensen Huang pranešimas bus transliuojamas gyvai, o registruotis nereikės. Pagrindinis pranešimas prasidės rugsėjo 20 d. 18 val. Lietuvos laiku.

2 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Jensenas jau „prasitarė“, kad išleis premium end (RTX 4090), ir tada dar jos ant RTX 3000. Jotų dar ilgai, jei ne RDNA 3.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.