„nVidia“ išleidžia „GeForce 388.31 Game Ready WHQL“ tvarkykles

„nVidia“ seka žaidimų naujienas ir su šviežiais žaidimas siūlo ir šviežias tvarkykles. Su „GeForce 388.31 Game Ready WHQL“ gausime optimizacijas „Star Wars Battlefront II“, „Injustice 2“ ir„Destiny 2“ žaidimuose. Pasak „nVidia“ pateiktų skaidrių, naujosios tvarkykles „Destiny 2“ žaidime spartą pagerins net iki 53 %. Tai skamba labai įspūdinga. Pridedame ir „nVidia“ pateiktas skaidres. Kaip ir dera su tvarkyklėmis dar gausime ir pataisymų. Pavyzdžiui, kai kurie naudotojai galėjo patirti micro trūkčiojimų žaidimuose kai buvo sekamas grafikos procesoriaus energijos naudojimas („Power monitoring enabled“). Dabar tai turėtų būti ištaisyta.

  • Windows 10 64-bit

 Parsisiųsti (438 MB)

  • Windows 10 32-bit

 Parsisiųsti (341 MB)

  • Windows 7 64-bit

 Parsisiųsti (397 MB)

  • Windows 7 32-bit

Parsisiųsti (322 MB)

6 Komentarai

  1. Guja parašė:

    Puiku,o kaip su sąmokslo teorijom dėl „nVidia“ politikos draiveriuose lėtinti senesnes kartos vaizduškes?Beje,nesenai teko skaityti forume jog tarkime GTX970 turėtojams nei iš šio nei to kilo tam tikrų problemų naujausiame Wolfenstein..

    • kernel_panikuoja parašė:

      Buvo jau ne vienas eksperimentas del tos teorijos. Nera jokio „specialaus letinimo“ naujesniuose driver’iuose, be to su naujesniais driver’eriais tuose paciuose case’uose sparta net truputi padideja. Kazkas prisigalvojo kazkokiu nesamoniu ir itikino kitus (siais soc. tinklu laikais gan daznas atvejis.)

      Nauji zaidimai ir softas paprasciausiai reiklesni ir tiek. NVIDIA nebent tik gali remti kazkokius leidejus/dev’us ir raginti naudoti kazkokius feature’us ar code path’us, kurie greiciau sukasi ant nauju GPU tam, kad zmones greiciau keistu GPU, bet specialiai driver’iai senu GPU neletina, nebent yra bugovi ir turi performance regression’a.

  2. Guja parašė:

    Na,tuomet visi kas turi senesnes vaizdo kortas turi susitaikyti jog leidėjai laikui bėgant nebe atsižvelgia i jų poreikius.Tai tiesiog stabdytų progresą..
    Belieka daryti kaip senoje patarlėje-nerūkysiu,nebegersiu nebep..tik taupysiu ir taupysiu..

    • kernel_panikuoja parašė:

      😀 Cia siaip plati tema. Matai, isnaudoti max galimybes ideologiskai vardan kuo geresnio perf/visuals etc. yra viena, bet is tingejimo nedaryti efektyvaus kodo ir optimizuotu sprendimu nes „hw ir taip galingas“ yra antra. Pirma varianta as pateisinu ir skatinu, bet antro ne, nes antras dazniausiai yra leideju/dev’u idejiskumo stokos ir tingejimo/apsileidimo rezultatas. Mazdaug „px nx tos optimizacijos, isides ta GPU ir RAM nauja, tik darykit relysa kuo greiciau!“.

      Cia aisku sutirstinu as, bet dideli HW resursai nera pasiteisinimas neatsakingam development’ui mano nuomone 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.