„nVidia“ išleidžia „GeForce Game Ready 385.69 WHQL“ tvarkykles

„nVidia“ pateikia naujas tvarkykles, kurios pagrinde skirtos naujų žaidimų palaikymui. Pagerinimai skirti būriui išleidžiamų naujų žaidimų: „Project Cars 2“, „Call of Duty: WWII open beta“, „Total War: WARHAMMER II“, „Forza Motorsport 7“, „EVE: Valkyrie – Warzone“, „FIFA 18“, „Raiders of the Broken Planet“ ir „Star Wars Battlefront 2 open beta“. Kaip matome žaidimų sąrašas tikrai netrumpas.

Su naujomis „GeForce Game Ready 385.69 WHQL“ tvarkyklėmis dar gauname ir saugumo bei kitokius pataisymus jų sąrašas čia.

„GeForce Game Ready 385.69 WHQL“ tvarkykles galite parsisiųsti iš žemiau esančių nuorodų.

Windows 10 64-bit

Parsisiųsti

Windows 10 32-bit

Parsisiųsti

Windows 7 64-bit

Parsisiųsti

Windows 7 32-bit

Parsisiųsti

17 Komentarai

  1. Justaaz parašė:

    Atsiprasau uz nesuprantinguma, bet paprotinkit mane. Naujieji draiveriai optimizuoti siems zaidimams, viskas kaip ok, o kaip del kitu zaidimu gaunasi? Tarkim kaip pvz paimkim, kad ir GTA V, isirasius naujausia versija, performance bus tas pats, geresnis ar blogesnis?

    • Daimonass parašė:

      Tas pats, aisku yra istaisytos keleta bugu.. o po kokiu metu prades leteti sparta po biski, kaip visada su nVidia…

    • Justaaz parašė:

      Pas mane 1080ti, kol kas dar negali jie sau leisti letinti kortos, nieko geresnio pasiulyti neturi…
      P.s. Ne vien nvidia sita sudeli mala… Turejau R9 390, kol buvo svieziena sukosi puikiai.. Paleido nauja serija ploksciu ir opa, nebesuprantu kas darosi.. galvojau gal kazkas atidavineja galus, bet tada atklydo ta mintis, juk nauja serija isejus..
      P.s.s. Ne vien nvidia ir ne vien amd tai daro.. tas pats ir su telefonais.. Kol naujas, juuudaa, po pusmecio iseina naujas modeliukas, tu gauni priverstini update ir laabaa dienaa, prasideda bairiukai.. Pavargau nuo sito sudo bent jau telefonuose, daugiau jokio hi-end’o, is nei vieno brando . Dabar suteiksiu galimybe pasireiksti kinams arba kazkam is vidutines klases..

          • SoTOP parašė:

            Aš nusišneku? Tau su logika viskas gerai? Ar aš kvailas sąmokslo teorijas kaip tiesas pateikiu ar tu?

            • Justaaz parašė:

              Is kokio medzio zmogau tu iskrites? Aklas ar kas tau, jeigu nematai po nosim vykstanciu akivaizdziu dalyku? 🙂
              P.S. Galiu lazintis, kad man su logika, kur kas geriau negu tau.

              • kernel_panikuoja parašė:

                Tikrai nusikalbejai. Siaip buvo ne vienas testavimas tarp skirtingu driver’iu is ilgo laikotarpio – performance skirtumai paklaidos ribose, ir su naujesniais jis dar didesnis. Bent kas del GPU.
                Ne HW gamintojai tau su update kazka sugadina, o zaidimu kurejai su update’ais prideda naujo sudo i tuos 2006 metu aparaturai optimizuotus softo sedevrus 😉
                Cia aisku neiskaiciuojant tu atveju, kai patys driver’iai buvo bugov’i su regresijom, bet tai isimtis, o ne taisykle. Ir ne by design.

              • SoTOP parašė:

                Aš ir žiūriu kas man po akimis vyksta. Pvz. tu rašai, kad tau 390 pradėjo blogai suktis, nors tūkstančiams kitų ir visiems apžvalgininkams taip neatsitiko kažkodėl – išvada – tu nemoki kompiuteriu naudotis.
                Kažkoks durnelis parašė, kad Nvidia kortas gimp’ina ir avių banda įsikibusi mekena. O tu kaip eilinis logikos neturintis avinas irgi prie jų prisidedi, nors surasti to gimp’inimo įrodymų nepavyktų nei tau, nei bent kuriam kitam iš tos avinų bandos – nes nėra tokiu. Kaip ir kiekvienoje kitoje srityje, neišmanančias avis apgauti sudėtinga nėra.

              • IFeelYou parašė:

                Na šituo klausimu yra neblogas Linus’o video: https://www.youtube.com/watch?v=GBkGu4Wd7vg

                Šiaip žiūrint iš šalies, kartais tikrai atrodo kad nVidia lėtina savo vaizdo plokštes, bet tai daugiau konspiracijos teorijos. Nors reikia pripažinti kad nVidia 780 yra viena labiausiai „susenusių“ plokščių, ypač lyginant su R9 290, kuri gana neblogai išsilaikė ilgą laiką. Greičiausiai taip yra dėl developerių kuriamų „pribumbasų“, kurias palaiko tik naujos nVidia plokštės.

                • SoTOP parašė:

                  Būtent, Kepler buvo prasta architektūra, apie optimizacijas jai Nvidia pamiršo tą pačią dieną, kai pradėjo dirbti su Maxwell tvarkyklėm ir su savo GameWorks dar visur prikišo tessellation, kurį Maxwell daro daug geriau už Kelper ir AMD’o GNC. Bet jokio aktyvaus ir sąmoningo spartą lėtinančių tvarkyklių išleidimo nebuvo, nėra ir nebus niekada. Bet va kažkoks avinas primekeno, ir avių bandos pagalba ratas dabar sukasi.

                • koloniukas parašė:

                  Man tai labiausiai sunėrvino kai nusipirkau 780, o po kiek laiko pasirodė 780 ti 🙂 O spartos kritimas prasidėjo nuo witcher 3, kai 780 sparta būvo panaši kaip 960. Tada nVidia išleido naujas tvarkykles, kurios 5fps padidino spartą witcher 3 žaidime. Bet vistiek nuo jo sparta tik ir krito 780, teko parduoti 🙂

  2. Minde parašė:

    Jei turi nauja vaizduske, gal 2 fps pagreites, is principo turi vykti ir bendros optimizacijos. O jei praitos kartos vaizduske, tiketina, kad ir paletes del negrazios Nvidios politikos

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.