„nVidia“ išleidžia GTX 1650 ir GTX 1660 Ti nešiojamiems kompiuteriams

Kartu su staliniams kompiuteriams skirta GTX 1650 vaizdo plokšte „nVidia“ pristatė ir nešiojamiems kompiuteriams pritaikytą versiją. Žvelgiant į specifikacijas į akis iš karto krenta tai, kad GTX 1650 Mobile turi 1024 CUDA branduolius, kai paprasta GTX 1650 jų turi tik 896. Patys „nVidia“ kol kas neatskleidžia kodėl taip pasielgta, bet jei reikėtų spėti sakytume, kad tai daroma dėl to, kad šių vaizdo plokščių sparta būtų kuo panašesnė. GTX 1650 Mobile turės žemesnius dažnius, tad papildomi branduoliai tai kompensuos ir to pačio pavadinimo vaizdo plokštės skirtingose platformose turėtų siūlyti labai panašią spartą.

GTX 1650 Mobile TDP reitingas prasidės ties 30 W ir galės pakilti 50 W. Mažiau elektros naudojantys modeliai tikriausiai bus Max-Q. Ta pati situacija ir su GTX 1660 Ti Mobile, kurios TDP reitingas svyruos tarp 60 ir 80 W. Tai reiškia, kad kaip ir dabar, perkant nešiojamą kompiuterį reikės žiūrėti, kokią tiksliai vaizdo plokštę perkame – Max-Q ar įprastą versiją.

2 Komentarai

  1. DemiGod parašė:

    Gaila, kad lygina su 4 metu senumo vaizdine. Galėtų palyginti su gtx 1060 – 1070 bet neatrodytų taip gražiai būtų 10% performance upgrade. O ne 4x

    • adex parašė:

      na manau logiska taikytis butent i outdaterius, tipo ziurekit kaip smirda jusu pries 4 metus pirkti kompai ir laikas upgradui. tokios jau dziungliu taisykles, kaip kas nori taip tas lygina.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.