NVIDIA jau pradėjo RTX 4090 vaizdo plokščių gamybą

Galbūt dar nėra naujos kartos NVIDIA grafikos procesorių ar vaizdo plokščių nuotraukų, tačiau yra dokumentų, kuriuose teigiama, kad gamyba jau vyksta. „Baidu“ (kaip pastebėjo @harukaze5719) yra naudotojų paskelbtų paveikslėlių rinkinys, kuriame teigiama, kad „GeForce RTX 4090“ vaizdo plokštė turėtų būti gaminama jau nuo rugpjūčio 16 d. Jei būtų paskelbtas visas dokumentas, jis patvirtintų RTX 4090 modelio dažnius. Tačiau jis taip pat atskleistų, kuri gamykla buvo atsakinga už šį nutekėjimą, todėl ši dalis yra paslėpta.

Iš dokumentų matyti, kad RTX 4090 gamybai buvo suplanuotos keturios vietos ir greičiausiai du skirtingi modeliai. Kiekviena eilutė skirta konkrečiai gamybos linijai, suskirstyta pagal valandas ir apdorotų vienetų skaičių. Darant prielaidą, kad šis nutekėjimas yra tiesa, RTX 4090 yra nurodyta su AD102 grafikos procesoriumi ir su 24 GB VRAM. Joje taip pat būtų keturios ekrano jungtys (3x DP ir 1x HDMI). Tokie modeliai turėjo būti pradėti gaminti rugpjūčio 16 d. Deja, dalis, patvirtinanti, kada šios plokštės bus paruoštos (paskutinis stulpelis), nėra iki galo matoma. Tačiau matome, kad joje vis dar parašyta rugpjūtis.

Tikimasi, kad NVIDIA savo RTX 40 seriją pristatys spalio mėn. Šis nutekėjimas patvirtina, kad RTX 4090 jau gaminama. Paprastai prireikia kelių savaičių, kol naujos plokštės iš gamyklinių linijų pasiekia mažmenines parduotuves. Tai daroma darant prielaidą, kad nebus rasta jokių problemų ir specifikacijos bus patvirtintos laiku. BIOS dar gali būti atnaujintas, o grafikos procesoriaus dažniai dar gali keistis, tačiau atminties konfigūracija jau turėtų būti galutinė.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.