„nVidia“ naują „Ampere“ architektūrą turėtų atskleisti 2020 metų kovą

„WCCFTech“ skelbia dar vieną gandą apie būsimas „nVidia“ vaizdo plokštes. Teigiama, kad „nVidia“ 2020 metų kovo mėnesį, GTC renginio metu, atskleis „Ampere“ architektūrą. Tuo metu žaidėjams skirtų produktų nesulauksime, bet duomenų centrai turėtų sulaukti naujos „Tesla“ versijos.

Žaidėjams skirti produktai turėtų būti atskleidžiami 2020 metų birželį, labai tikėtina, kad „Computex“ parodos metu. „Computex“ paroda labai dažnai tampa ta vieta, kurioje gamintojai praneša apie naujas vaizdo plokštes, tad taip gali nutikti ir kitais metais.

Kadangi iki gandų išsipildymo dar labai toli, tad jie gali būti ir netikslūs. Savaime suprantama, „Ampere“ pasiūlys kur kas didesnę RayTracing ir įprastą rasterizacijos spartą. Tai bus įmanoma dėl to, kad lustai bus gaminami naudojant pažangesnę 7 nm litografiją. Yra gandų, kad sekanti „nVidia“ architektūra vadinsis visai ne „Ampere“, bet kažkaip kitaip. Pasikeitimai gali įvykti todėl, kad technologijų srityje yra kompanija, kurios pavadinimas yra būtent „Ampere“.

2 Komentarai

  1. adex parašė:

    pagooglinus tai tu ampere ne viena ir ne dvi yra. na ir tokie straipsniai turbut joms yra tokia reklama kokios net sapnuoti negalejo 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.