„nVidia“: Per pirmas 8 savaites „Turing“ sugeneravo 45 % daugiau pajamų nei „Pascal“

„nVidia“ bando įkvėpti investuotojus, kurie atsargiai žiūri į kompanijos finansinius rodiklius. Sprogus kripto valiutų burbului stipriai sumažėjo ir „nVidia“ pajamos iš šio segmento. Pamatę blogesnius skaičius investuotojai nusisuko nuo kompanijos ir akcijos nėrė žemyn. „nVidia“ per investuotojų dieną parodė keletą skaidrių, kurios turi visus nuraminti.

Svarbiausia informacija investuotojams yra ta, kad per pirmas 8 savaites „Turing“ architektūros produktai sugeneravo 45 % daugiau pajamų, nei 2016 metais sugebėjo „Pascal“ architektūros produktai per tas pačias pirmas 8 savaites. Jei pastebite, „nVidia“ gudriai neatskleidžia realių parduotų vaizdo plokščių kiekių, nes „Turing“ vaizdo plokščių kainos buvo daug didesnės, tad jų parduoti reikėjo mažiau, kad gauti daugiau pajamų. Kitas dalykas, išleidžiant „Pascal“ vaizdo plokštes jų trūkumas buvo didžiulis, tad visi norintys jų nusipirkti negalėjo.

Toje pačioje skaidrėje matome, kad net 90 % naudojamų „nVidia“ vaizdo plokščių yra silpnesnės nei GTX 1660 Ti. Įdomu, kad net 50 % visų naudojamų „GeForce“ yra „Pascal“, o „Turing“ kol kas turi tik 2 % pyrago dalies.

1 Komentaras

  1. joncepet parašė:

    Kai kaina buvo aukštesnė nei pascal tai legviau ir sugeneruot, bet žinoma ir mažiau žmonių renkasi brangesnį produktą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.