NVIDIA planuoja RTX 4090 išleisti rugpjūtį, RTX 4080 rugsėjį, o RTX 4070 spalį

Turime naujos informacijos apie „GeForce RTX 40“ išleidimo datas. Kad ir kaip norėtume pasakyti, jog tai yra 100 % patvirtintos datos (ir taip yra, tik kol kas), viskas gali labai greitai pasikeisti.

Dabar tikimasi, kad „NVIDIA GeForce RTX 4090“ bus išleista rugpjūčio mėn. Dabartiniame išleidimo grafike RTX 4080 pristatoma rugsėjo mėnesį, o RTX 4070 turėtų pasirodyti spalio mėnesį. Tačiau gali būti, kad kai kurios datos pasikeis, nes NVIDIA partneriai vis dar turi daug RTX 30 serijos atsargų, o paskutinis dalykas, kurio jie nori, tai, kad NVIDIA paskelbtų apie naują vaizdo plokščių kartą.

Nors reikėtų tikėtis, kad visi trys nauji modeliai bus atskleisti tą pačią dieną, jų išleidimas pasiskirstys į kelis mėnesius. Be to, atkreipkite dėmesį, kad anonso data dar nepatvirtinta (anksčiau buvo pranešta, kad ji bus liepos mėn.). Apskritai ši informacija atitinka tai, ką anksčiau sakė kopite7kimi, tik dabar galime kalbėti ne apie dienas, o apie mėnesius.

4 Komentarai

  1. Daemon parašė:

    O 4060 – kitais metais? 🙂

    • Diaxminde parašė:

      O kaip kitaip maksimalizuoti pelną? O šiokia tokia konkurencija tik tarp dvejų, galbūt kada nors bus tarp 3 žaidėjų.

      • Daemon parašė:

        Tai aš šiaip klausiu. Visai mane domina ši korta, jei iki tol ko nors nenusipirksiu. Turėtų būti gerai 1440p rezai.

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Laisvai 4060 kitais metai gali tebūti. Dar viskas priklausys kaip kitką pirks. Jei pirkimas didelis bus, tai kažin ar skubės, plius reikia išparduoti RTX 30 seriją. Kol bus daug senų kortų naujų vidutinės spartos niekas neskubės išleisti, nes naujas viduriukas bus kaip senas flagmanas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.