„nVidia“ referencinio dizaino vaizdo plokštės gali turėti du ventiliatorius

Gandų, susijusių su sekančia „nVidia“ vaizdo plokščių karta, tikrai netrūksta. Manoma, kad būsimos vaizdo plokštės gali turėti visiškai kitokį gamyklinį aušintuvą. Vietoj mums įprasto ir gan prastą reputaciją turinčio aušinimo sprendimo, kuris vieno ventiliatoriaus pagalba orą išpučia pro vaizdo plokštės galą, „nVidia“ gali panaudoti daug efektyvesni atviro oro aušinimą su dviem ventiliatoriais. Jei tai įvyktų ir aušinimas būtų pakankamai vykęs, tai „nVidia“ partneriai tikrai nebūtų patenkinti dėl dar labiau išaugusios konkurencijos, nes skirtumas tarp partnerių patobulintų ir referencinio dizaino plokščių būtų ne toks didelis. Vien dėl to kai kurie mano, kad „nVidia“ nesiims montuoti pažangesnių aušinimo sprendimų, kad nesusipyktų su savo partneriais.

Vienas iš „nVidia“ partnerių „Galax“ pažėrė kur kas konkretesnės informacijos. Sekančios kartos vaizdo plokštes bus galima nusipirkti rugsėjį ir jos siūlys apčiuopiamą spartos padidėjimą.

1 Komentaras

  1. pasimetes parašė:

    Na jo „apčiuopamas spartos padidėjimas“, skamba kaip – spartos padidėjimo normalaus nebus, bet kažkiek bus galima įžvelgti. Nors čia nieko naujo ir neturėjo būti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.