„nVidia“ renkasi tik sau tinkamus apžvalgininkus

Pasklido įdomi žinia apie „nVidia“ bandymą kontroliuoti partnerius. Visa tai susiję su naujai išleidžiamomis RTX 2080 ir RTX 2080 Ti vaizdo plokštėmis. „nVidia“ nori patvirtinti visus apžvalgininkus, kurie gauna vaizdo plokštę iš partnerių. To seniau niekada nebuvo, partneriai turėjo laisvą valią savo testavimo pavyzdžius siųsti kam nori. Dabar partneris turi nusiųsti apžvalgininko telefoną ir elektroninį paštą „nVidia“ ir tik gavus sutikimą leidžiama siųsti vaizdo plokštę.

Tai dar ne viskas. Partneriai dabar negali apžvalgininkams suteikti „Turing“ vaizdo plokščių tvarkyklių, jas turi tik pati „nVidia“. Norint gauti tvarkykles apžvalgininkas turi jungtis prie „nVidia“ tinklapio ir pasirašyti 5 metų neatskleidimo sutartį (NDA). Apie ją esame rašę ir seniau, daugelis mano, kad ji nėra skaidri, nes įvairiai suvaržo apžvalgininką. Pavyzdžiui, neleidžiama skleisti neigiamos informacijos apie produktą.

19 Komentarai

  1. Gnytasis parašė:

    Taip išeina, kad testų tikruma greičiau sulauksim is paprastų useriu negu iš pavaldžių apžvalgininkų.

  2. Stipena parašė:

    AMD jau seniai nurodinėja partneriams kam siųsti, o kam ne, jos produktus.

    • marumbas parašė:

      Kam siusti, gal ir taip, bet ka apie produkta rasyti ir kaip testuoti nenurodineja.

    • neblogai parašė:

      Bet ar tikrai nurodinėja? Nes kalbant apie procesorius- tai tiesiog AMD gauna iš partnerių pagr. plokštes, atmintį ir kt., supakuoja viską į reklamines dėžes, tada siunčia kam užsinori. Kalbant apie nešiojamus kompiuterius su Ryzen- nepanašu kad nei AMD, nei partneriai juos siuntinėtų apžvalgoms išvis. Tai gal su vaizdo plokštėm kažkaip kitaip, ir AMD partneriams nurodinėja kam galima siųsti pačių partnerių sukurtus modelius?

  3. newdiamond parašė:

    tegul renkasi ka jie nori. Yra pilna zmoniu, kurie nusipirks ta korta patys ir padarys ta normalu review…
    Nebent pilna preorderiu pasidare religingi zmones ir biski kancias atides 😀 su fake reviews

    • pasimetes parašė:

      Na tik esmė, kad dar reikės palaukti ilgiau review…

    • adex parašė:

      Tai visa esme uzrushinti su review is gerosios puses, sudarant pirma ispudi, na o po to mazai kam ir idomu bus kaip ten is tikruju yra. Nebent butu kazkokios neuveskes demaskuotos ir garsiai tas reikalas nuaidetu

      • neblogai parašė:

        Taip- su filmais bei žaidimais taip daro- į ankstyvas peržiūras kviečia tuos ‘apžvalgininkus’, kurie rašo teigiamas apžvalgas. Leidėjas tada gali girtis ‘puikiais kritikų įvertinimais’, o ‘apžvalgininkas’- gauna pajamas iš reklamos, nes jis priėjimą gauna anksčiau nei kiti, taigi bus daug skaitančių jo tinklapį/ žiūrinčių jo kanalą. Todėl dažnai cituojamas Metacritic kritikų balas yra dažnai šūdo vertas ir melagingas, o reikia žiūrėti į vartotojų duotą balą.
        Na bet kalbant apie kompiuterių dalis- tai sakyčiau padėtis yra nepalyginamai geresnė. Pasitaiko Youtube kanalų, kurie meta ‘keistus’, kurį nors gamintoją palaikančius rezultatus- bet tokie arba neišgarsėja, arba išgarsėję yra netrukus nusodinami, kai niekas kitas negali pakartoti jų rezultatų.

  4. svabas parašė:

    nvidia DEMASKUOTA 😀

  5. BC00 parašė:

    Ir Technews gali turėti progą pasirašyti NDA, pažiūrėsim kaip viskas baigsis 🙂

  6. koloniukas parašė:

    Nieko kai nusipirksim tai padarylsim savo review 2080 ti vs 1080 ti ir bus viskas aišku.

  7. Mindaugas Klumbis parašė:

    Nieko ten baisaus nebus su realia sparta. Kaip tu nuslėpsi, vis tiek gausi parodyti kas kaip.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.