NVIDIA rimtai svarsto apie ARM įsigijimą

Prieš pusantros savaitės buvo pasirodę gandai, kad NVIDIA planuoja įsigyti „Arm Holdings“ kompaniją, kuri kuria įvairius lustus. Tada tai buvo tik gandas, bet dabar aiškėja, kad procesas jau vyksta. Teigiama, kad NVIDIA su ARM valdytojais – „SoftBank“ – siekia susitarti per ateinančias savaites. Šaltiniai, atskleidę šią informaciją, nori išlikti anonimiški, nes tai yra privati informacija. Taip pat priduriama, kad NVIDIA yra vienintelė šalis besidominti ARM įsigijimu.

Jei susitarimas tarp NVIDIA ir ARM įvyks, tai bus didžiausias kompanijos pirkimas puslaidininkių industrijoje. Kaip dažnai būna, tokie susitarimai gali užtrukti labai ilgai, o ne retai ir sugriūti proceso metu.

Jau dabar visiems tapo įdomu, kas nutiks NVIDIA nupirkus ARM, nes kompanija yra viena iš ARM klienčių. Galimai sulauktume naujos reguliavimo bangos, nes ARM klientai reikalaus užtikrinimo, kad naujas savininkas suteiks lygias galimybes pasiekiant ARM lustų dizainus.

5 Komentarai

  1. Atavar parašė:

    Gandai, gandai. Kad kažkas vyksta tai tikrai. Nes vakar skaičiau, kad ne tik Nvidia domisi įsigyti ARM, bet ir SoftBank – Nvidia 😀
    Tiek vienu, tiek kitu atveju rezultatai labai panašūs, tik savininkas kitas. Bet panašu, kad bet kokiu atveju rimtai svarstoma apie šitų dviejų verslų sinergiją.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.