„nVidia“: RTX 2080 Ti gedimai nėra labai paplitę

Pastarąsias dienas tech žurnalistai narsto temą apie RTX 2080 Ti gedimus. Įvairiuose forumuose pasirodžius ne vienai temai apie sugedusią RTX 2080 Ti ar kitą RTX serijos vaizdo plokštę visiems peršasi išvados, kad šios vaizdo plokštės turi tam tikrų patikimumo problemų. Ypač daug gedimų pastebėta su RTX 2080 Ti vaizdo plokštėmis. Dabar nežinoma, kas tiksliai kelia problemas, bet daugumai gedimo požymiai būna vienodi: artefaktai, mėlyni mirties ekranai arba juodas ekranas.

Suprantama, sujudimą pastebėjo ir pati „nVidia“, suskubdama visus raminti sakydama, kad gedimų kiekis nėra toks didelis ir tai nėra plačiai paplitusi problema. Suprantama, net esant problemoms „nVidia“ iš pradžių jų nenorėtų pripažinti, o gal net dabar nežino, kas tiksliai sukelia nesklandumus. Nuo RTX vaizdo plokščių pristatymo praėjo tik geras mėnuo, o RTX 2080 Ti debiutavo dar vėliau.

Dažniausiai su problemomis susiduria perkantys „Founders Edidion“ vaizdo plokštę, tad jei galvojate apie RTX pirkimą laikykitės toliau nuo FE versijų ar tų modelių, kur naudojamas referencinis PCB dizainas.

2 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Reddit’e zmogui suveike kai vram dazni sumazino 50 mhz. Tai tiketina, kad problema su vram. Nu bet jau buvo pervardinta is Founder edition i RMA edition 😛

  2. adex parašė:

    Statistika: 50% 2080ti failina.
    Nvidia: na si stikline yra puspilne…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.