NVIDIA: RTX 30 serijos vaizdo plokštės prekyboje, skelbiama „Restocked & Reloaded“ kampanija

NVIDIA paruošė globalią reklaminę kampanija, kurios pavadinimas yra „Restocked & Reloaded“. Jeigu lietuviškai, tai būtų prekių papildymas ir perkrovimas. NVIDIA taip nori visiems pasakyti, kad dabar laisvai galime nusipirkti RTX 30 serijos vaizdo plokštę, kurių dauguma buvo išleistos prieš pusantrų metų. Būtų tuo pačiu malonu, kad būtų paskelbta akcija: vaizdo plokštės už rekomenduojamą kainą.

GeForce RTX 30 Series graphics cards are now available! Get the ultimate play with immersive ray tracing, a huge AI performance boost with NVIDIA DLSS, game-winning responsiveness with NVIDIA Reflex, and AI-powered voice & video with NVIDIA Broadcast. Check back here, or directly with our partners, for great new options.

— NVIDIA

Iš tiesų dabar situacija vaizdo plokščių rinkoje stipriai pagerėjo. Pasiūla auga kiekvieną savaitę, o kainos traukia žemyn. Kadangi kainos krenta žemyn perpardavinėtojai nebando gaudyti krentančio peilio ir nebelenda prie vaizdo plokščių, o kripto valiutų kasėjai irgi neperka vaizdo plokščių nes „Ethereum“ greitai nebebus galima kasti, o ir pajamos iš kasimo nėra labai didelės. Nusipirkus vaizdo plokštę net dabar esamomis mažesnėmis kainomis atsipirkimo tektų laukti daugiau nei metus, o „Ethereum“ perėjos prie POS blokų atlygio, kasti šios kripto valiutos nebebus galima. Pagal naujausią informaciją, tai turėtų įvykti rugsėjo mėnesį.

4 Komentarai

  1. EscO parašė:

    Pamenate, kai su grafine korta dar žaidimą pridėdavo?

  2. ziogzzz parašė:

    Juokina tokie marketingo bajeriukai, mainingas eina zemyn, paklausa sumazejo, mat geruciai restocked padare 🙂 lai kainas tik zemyn dropina, nes ir taip aisku visiem is kur tas restock atsirado…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.