„nVidia“ ruošia naują vaizdo plokštę, pranešimas įvyks GTC 2017 metu

Per „nVidia“ 2017 metų pirmojo ketvirčio finansinių rezultatų atskleidimo konferenciją kompanijos prezidentas numetė bombą. Kompanija ruošia naują vaizdo plokštę ir jau dabar kaupiamos šios vaizdo plokštės atsargos.

Kas tai per produktas sužinosime jau šiandien GTC 2017 renginio metu. Visa tai prasidės 9 ryto vietos laiku, pas mus tuo metu bus 7 valanda vakaro.

Kas tai per vaizdo plokštė sunku pasakyti, bet tai nelabai galėtų būti „Volta“. Viską sužinosime jau šiandien.

12 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    tai jau beveik aisku…kad tai bus special paskirties gpu. Pvz facial recognition…

  2. koloniukas parašė:

    TESLA V100 – The card is powered by new Volta GPU, which features 5120 CUDA cores and 21 billion transistors 16 GB HBM2 operating at 900 GB/s.

  3. koloniukas parašė:

    Bet faktas, kad volta jau yra, o vega dar nepasirodžiusi 🙂

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Nepritempinėk. Ką nugirdau tai tik vieną prototipą turi, ir sako galit pirkt, tik 3 mlrd. $. Tai kiek suprantu tiek kainavo sukūrimas.

      • newdiamond parašė:

        na cia yra ju kaip supratau produktas, ne tik kad V100, supratau jie duoda ir SDK irankius, jei gerai supratau. T.y. jie ima jau placiau, negu vien tik gelezis. O siaip minejo, kad dirbo prie sio projekto mase inzinieriu. Turbut vienas is didziausiu project

        • kernel_panikuoja parašė:

          Ten beveik visa esme ir yra software stack’e. Enterprise rinkoje reikalingi pilni sprendimai – hardware + software + support. Jeigu paziuresit NVIDIA pajamas, tai enterprise/automotive srityje jos per pastaruosius kelis metus padidejo apie 5 kartus, kai tuo tarpu gaming’as desimciu procentu ribose. Atitinkamai ir demesys skirtas tam, kas labiausiai auga ir kur didziausi potencialus pinigai plaukioja.

          AMD gali potencialiai padaryti panasaus lygio gelezi, bet jo achilo kulnas bus software’as, nes del mazesniu resursu jis negali fiziskai sukurti tiek GPU-releated produktu, kiek NVIDIA. Del sios priezasties AMD daznai open-source’ina savo programinius projektus per GPUOPEN iniciatyva ir tikisi, kad atviro kodo infastruktura is dalies pasitarnaus programinio palaikymo prasme.

  4. gorro13 parašė:

    Panasu, kad kol pasirodys Vega, tai jau ir Volta bus ne uz kalnu su daugmaz double performancu 😀

    • newdiamond parašė:

      double ar ne…bet butent kad tuoj bus karta atsilike AMD 🙁 negerai realiai…bet siaip yra momentas, kad kol nvidia karaliauja desktop vga, jie diversifikuoja isvis savo bizni, eina i naujas rinkas. O ne kaip intel – megaujasi monopoliu pasauliniu

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.