„nVidia“ siūlys savo spartinimo programėlę, atskleista shader‘ių sparta

„nVidia“ nusprendė siūlyti savo spartinimo programėlę ir sudaryti konkurenciją partnerių programinei įrangai, bene geriausiai žinoma iš jų yra MSI „Afterburner“. Kol kas „nVidia“ programėlė žinoma kaip „Scanner“, bet ateityje pavadinimas gali keistis. Manoma, kad ši programėle gali būti skirta tik naujoms „Turing“ vaizdo plokštėms, bet gal bus palaikomi ir „Pasal“ grafikos adapteriai. Ši programėlė galės pakoreguoti įtampą ir dažnį, o visas spartinimo procesas turi tapti dar lengvesnis.

„Scanner“ programėle turėtų būti integruota į pačios „nVidia“ tvarkykles, labiausiai tikėtina, kad į „GeForce Experience“ paketą. Šiuo metu „Scanner“ galimybės buvo demonstruojamos pasitelkus EVGA „Precision X1“ apvalkalą.

„nVidia“ taip pat pademonstravo naujos „Turing“ architektūros shader‘ių galią. Daugelis tikėjo, kad tai kone tie patys „Pascal“ branduoliai, bet „nVidia“ tvirtina visai ką kitą. „Turing“ shader‘ių skaičiuojamoji galia pakilo daugiau nei 50 % lyginant su pirmtaku „Pascal“, o tokiame teste kaip „VRMark“ pagerėjimas net dvigubas.

17 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    3DMark +60%? Shut up and take my money.

  2. MMM parašė:

    gal geriau veiks nei Asus programele

  3. ziogzzz parašė:

    Hilbert is guru3d bande battlefield V su RTX, jam paliko gera ispudi si technologija, taciau jis savo komentare nurode : “ it was buttery smooth on 1080 p“ kazkaip keistoka kad leido tik ant 1080p, manau 1440p ar 4k su RTX on ir nepavilks naujos plokstes. Bet cia tik mano pastebejimai.

  4. Povilas parašė:

    Priminkit, shader tai cuda cores taip?:)

    Ir beje esu didelis Mechwarrior online fanas, o kadangi:
    https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/mechwarrior-5-mercenaries-rtx-ray-tracing-technologies/

    Tai turiu sakyt take my money 😀

  5. Stipena parašė:

    Nu žiūriu visgi yra durniukų forume kurie pasiruošę atiduot paskutinius pinigus ant 2080Ti. Ir dar daug kas sako kad normali kaina lmao…

    • IFeelYou parašė:

      Greitiesiems kreditams ateina nauji geri laikai 😀

      • Povilas parašė:

        😀 nu pirkt 1080 ti uz 650 ir 2080 uz 850? ar gi didelis skirtumas? apie 2080ti as nekalbu :/ siaip as juokauju, be review ir normaliu perziuriu, nekisu nagu prie rtx 😀

    • pasimetes parašė:

      Tai kad normali ta kaina pasikartosiu viskas kas prie lito buvo dabar tokios pat kainos eurais, ko čia stebėtis“ 😀 O šiaip telefonus irgi perka po 1000eu ++ 😀 Be to bijau sumeluoti, bet man rodos 2080ti buvo galima rezervuoti, o babar jau liko notife me (bijau apsimeluoti). Šiaip galėjo balsavimą įdėti čia kokia vaizdo plokštę žadate imti. Nes vienam puslapyje gan idomiai buvo pirmoje vietoje 2080ti, 2. 2080, 3. 2070, o dabar 1. 2080ti , 2. 2070, 3. 2080.

  6. Mekis parašė:

    Jau ir skytech kainas sudejo, tai asus uz viena 2080ti nesigedija net 1460 euru prasyt. http://www.skytech.lt/dualrtx2080tio11g-asus-geforce-dual-rtx-2080ti-11gb-gddr6-hdmi-usbc-p-404137.html

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.