„nVidia“ užregistravo „Turing“, RTX ir „Quadro“ RTX prekių ženklus

„nVidia“ praėjusią savaitę užregistravo kelis naujus prekių ženklus, manoma, kad jie susiję su būsima vaizdo plokščių karta, kuri turėtų būti grįsta „Turing“ architektūra, nes būtent toks prekės ženklas ir buvo užregistruotas.

Kita labai įdomi naujiena yra negirdėtas RTX prekių ženklas, kuris bus naudojamas ne tik su žaidėjams skirtomis „GeForce“ vaizdo plokštėmis, bet ir su „Quadro“ serija. Prie savo pavadinimo RTX prierašą vietoj GTX turėtų gauti tos vaizdo plokštės, kurios palaikys „Ray Tracing“ technologiją. Apie ją buvo pranešta visai neseniai. Tokiu būdu GTX 2080 pavirs į RTX 2080. Pasak „AdoredTV“, tik dvi iš visų artimiausiu metu išleidžiamų „GeForce“ vaizdo plokščių turės RTX prierašą, tad tik jos ir tepalaikys „Ray Tracing“ technologiją. Tuo pačiu pateikiama ir prognozuojama vaizdo plokščių sparta, bet jos analizuoti nėra prasmės, nes kol kas tai tik dar vienas gandas. Daugiau apie viską „AdoredTV“ video.

13 Komentarai

  1. mafo parašė:

    Na viskas būtu puiku jei ne kainos, kurios čia nurodytos tikrai nerealios. Na nekainuos 8 prc. greitesnė korta už 1080ti tik 500 eurolitus – nekainuos ir 700 evro… tikiu startas bus 800 evrolitai kaip min.

  2. cadet parašė:

    Cia 700USD bus gal savikaina be mokesciu, kas su mokesciais ~850USD, priedo kaip visada kai naujas daiktas, bus trukumas ir kaina bus ~950-1000USD

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Grubiai visada gaunasi USD be mokesčių lygu € su mokesčiais. Nes 850 USD yra ~750 €, žiūriu doleris sustiprėjęs, tai gali viskas ir brangiau pas mus būti.

  3. pasimetes parašė:

    Kaip sakant RTX1070 low endas bus, dėl ray tracing. 😀

    • Strelok parašė:

      Tas rey tracing eilinis marketingo stunt’as, kaip ir pavadinimo keitimas is GTX i RTX. Manau Nvidia puikiai supranta, kad pirma generacija sunkiai palaikys ray tracinga, tiesiog nori suvilioti zmones atsinaujinti ir tiek.

  4. Minde parašė:

    galetu ir 2080ti iskart isleisti

  5. Mekis parašė:

    turiu 1080 ir aisku grauziuosi, kad ne 1080ti, tai si karta tikrai sulauksiu 2080ti 🙂

  6. Povilas parašė:

    Gal jau aisku ar sios plokstes bus mainstreamas? ar visgi TU116?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.