„Nvidia“ bendradarbiaus su „Honda“

 „Nvidia“ pasirašė sutartį su dar vienu automobilių gamintoju ir pranešė, kad „Tegra“ lustus „Honda“ automobiliuose pamatysime 2015 metais. „Tegra“ bus atsakingas už sekančios kartos multimedijos kompiuterio veikimą „Civic“, „Civic Tourer“ ir „CR-V“ automobiliuose. Verta paminėti, kad tai jau devynioliktas automibilių gamintojas, kuris pasirinko „Nvidia Tegra“ kaip savo multimedijos sistemos širdį.

„Honda“ automoibiliuose multimedijos valdymas bus atkiekamas 7 colių liečiamame ekrane. Operacinė sistema bus paremta „Android 4.0.4“ pagrindu, tiesa abi kompanijos adaptuos šią programinę įrangą išskirtinai šiam projektui. Kaip ir verta tikėtis multimedijos sistema galės pasiūlyti navigacija, radiją, atgalinės eigos kamerą, peržvelgti įvairius mašinos parametrus bei įvairiausių programėių, kurios bus pasiekiamos per „Honda App Center“.
 
„Nvidia“ šis rinkos segmentas yra labai svarbus, dabar ši kompanija turi 19 klientų ir iki šiol pardavė 6 mln. „Tegra“ lustų. Ateities planai kur kas didesni, per sekančius penkis metus ruošiamasi parduodi dar 25 mln. „Tegra“ procesorių. Nors gali pasirodyti, kad tai nėra labai daug, bet automobilių segmente pelno marža yra kur kas didesnė nei perpildytoje telefonų ar planšečių rinkoje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.