nVidia: DirectX 11 nedaro jokios reikšmės

Grafinių ir ne tik lustų gamintojas nVidia ir toliau teigia, kad visiškai nekreipia dėmesio į tą faktą, jog AMD pirmoji rinkai pristatė vaizdo plokštės, kurios palaiko DirectX 11 API. Nepaisant to, kad naujos kartos AMD Radeon vaizdo posistemiai akivaizdžiai padidino kompanijos dalį aukštos klasės segmente, nVidia kitais metais tikisi susigrąžinti pozicijas.

nVidia ir toliau pažymi tai, kad industrija vis didesnį dėmesį sutelkia ne tik į grafinį apskaičiavimą, bet ir į paralelinių skaičiavimų pajėgumą, tad, pasak kompanijos, DirectX 11 nėra akivaizdus pranašumas. Kitos technologijos, kaip nVidia siūlomos PhysX ar 3D, yra ne ką mažiau svarbos, nei DirectX 11 API, sako kompanija.

nVidia GeForce serijos vaizdo plokštės, kurios bus suderintos su DirectX 11 API bei kurios yra žinomos Fermi kodiniu vardu, turėtų pasirodyti kitų metų pirmajame ketvirtyje. Pasak atstovo spaudai Michaelio Haros, daugiau nei du mėnesiai AMD lyderiavimo vaizdo plokščių fronte yra visiškai „nereikšmingi“.

3 Komentarai

  1. inDex parašė:

    Nu jau nu jau ;D Nereiksmingi 😀 Gali sakyti ka tik nori as net pats nezinau ar DX11 tikrai daro koki nors realu skirtuma ar ne, bet zinau (ir jie taip pat) kad yra dachuja zmoniu kurie pamate and radeono dezutes DX11 ir and geforco dezutes to nerade pirks radeona 😀 Taip jau pasaulis veikia…. O ka cia sneka tai tik oficiali pozicija….

  2. Domast parašė:

    jo jei butu jie dabar ATI vietoje tai rėktų kad DX11 yra ateitis, kad jos tikrai reikia ir t.t. 🙂

  3. kasharas parašė:

    na negi jie stums ant savęs, reikia konkurentus apvaryt 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.