„nVidia“ dovanos žaidimą perkantiems „GeForce GTX 970/980“ (atnaujinta)

„nVidia“ ruošiasi skelbti naują akciją, kurios metu bus dovanojamas „Ubisoft“ kurtas žaidimas perkantiems „GeForce GTX 970/980“ vaizdo plokštę. Manoma, kad akcijoje tikriausiai galės dalyvauti ir perkantys GTX 980 Ti ar GTX Titan X, bet oficialios informacijos apie tai nėra.

Dabar aišku, kad akcijoje tikrai dalyvaus perkantys GTX 970 ar GTX 980 vaizdo plokštę ir po to galės išsirinkti vieną iš dviejų žaidimų. „nVidia“ pasiūlys dar savo išleidimo laukiančius du žaidimus: „Assassin‘s Creed: Syndicate“ ir „Tom Clancy‘s Rainbow Six: Siege“. Akcija vyks iki 2016 metų sausio 5 dienos. Kadangi kol kas trūksta duomenų, negalime pasakyti, nuo kurios dienos startuoja šis pasiūlymas, tad jei galvojote pirkti GTX 970 ar GTX 980 vaizdo plokštę ir norėtumėte vieno iš šių dviejų žaidimų patartume palūkėti. 

 

Atnaujinta:

Kaip ir buvo spėta akcijoje visgi dalyvaus ir daugiau vaizdo plokščių nei GTX 970/980. Norintys gauti nemokamą žaidimą turės pirkti:  GTX 980 Ti, GTX 980, GTX 970, GTX 980 skirtą nešiojamiems kompiuteriams ar GTX 970M ir GTX 980M. Perkantys GTX Titan X žaidimo negaus.

5 Komentarai

  1. vacoum parašė:

    su tais dovanojimais…. bandziau gauti witcheri su gtx 970. Tai ant lietuvos tik skytechas akcija palaike ir tai ne visoms gtx 970, o tik kazkuriai partijai.

  2. Katonas parašė:

    Lietuva yra Lietuva, bet bent Skytechas kažką daro, o ką kiti kažin galvoja?

  3. SarzzeR parašė:

    Pasiima tuos raktus ir per parduoda, kito varianto nematau. Skytech teisingai daro, kad duoda, kas priklauso. 🙂

  4. vacoum parašė:

    kiti pardavejai sako, kad is tiekejo neiko negavo, nes atsait tiekejas tuos kodus suteikia pardavejui.

  5. Jordan parašė:

    Pardavineja ebay tuos kodus patys paskui 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.