nVidia Fermi padės tik antrajame ketvirtyje

Manau, jog nenuostabu, kad kalbėdamas apie ketvirtojo ketvirčio fiskalinių 2010 metų rezultatus nVidia vadovaujantis pareigūnas Jen-Hsunas Huangas pasakė, jog Fermi architektūros produktai kompanijai realiai pajamas kaupti pradės tik antrame kompanijos 2011 fiskalinių metų ketvirtyje.

„Antrasis ketvirtis bus ketvirtis, kai Fermi judės pilnu žingsniu ir tai nebus tik vienas ar keli produktai, bet keletas Fermi architektūros produktų rinkoje, kurie aprėps daugelį kainos zonų. Mes kalbama apie visas serijas – GeForce, Quadro ir Tesla.“, – sakė Jen-Hsunas Huangas. „Todėl mes dabar ketiname kuo aktyviau dirbti su Fermi produktais per antrąjį šių metų ketvirtį ir mes konstruojame daugybe šios architektūros produktų. Aš iš tiesų esu sujaudintas artėjančio Fermi grafinių plokščių pasirodymo ir manau, kad tai bus kažkas daugiau, negu įprastas sezoniškas antrasis ketvirtis.“

Tiesa, nesijaudinkite nVidia fanatikai. nVidia ir toliau ketina GF100 lustu pagrįstus GeForce GTX 480 ir GTX 470 vaizdo posistemius pristatyti dar pirmajame 2011 fiskalinių metų ketvirtyje, kuris baigsis balandžio pabaigoje. Kalbama, kad iš pradžių, iki antrojo finansinio nVidia ketvirčio, vaizdo plokščių kiekis bus ribotas, tad tai turėtų kiek padėti AMD, nors vargu ar esami HD 5000 serijos nariai tiesiogiai konkuruos su Fermi galiūnais. Kaip jau rašėme, galimas daiktas, jog AMD ruošia kažką naujo.

9 Komentarai

  1. Creative64x2 parašė:

    Kaip užkniso ši žiema taip užkniso laukt NVidijos pabudimo. Kiek galima?!

  2. taurozaboba parašė:

    prajuokino \"galimas daiktas, jog AMD ruošia kažką naujo\" aisku kad ruosia gi nestovi vietoje jau jie dirba ties HD 6000 serija kuri pasirodys 2011 pradzioje

  3. SB parašė:

    taurozaboba>Kalba eina apie greitesni HD 5000 nari, ne apie nauja lusta. Naujas lustas, beje, zadamas ne 2011, o 2010 galui.

  4. Deft parašė:

    Galiu pasakyt tik viena, jei jau tiek atideliojama kai vga turėjo išeit sausį, tai gali daryti dvi prielaidas arba jų produktai neatitiko kaštų gaminimui ir spartos gavimo santykiui, prie amd produktus ir produktai buvo per lėti, ir bandoma dabar kažką patobulint, arba yra įsivėlęs arhitekturoje klaida ar kazkas tokio, ir bandoma ja salint.

  5. daniukas21 parašė:

    \"nors vargu ar esami HD 5000 serijos nariai tiesiogiai konkuruos su Fermi galiūnais\" tas galiūnai labai jau geresmyngai skamba atrodo, kad bus kelis kart spartesni uz 5000 narius 🙂

  6. alonzo2 parašė:

    Greiciausia kelios priezastys is karto…. Iki paskutines akimirkos dauguma galvojo kad rv870 tures 1200sp, o pasirodo amd \"sukiso\" 1600sp, dasidejo tmsc gamybos problemos ant 40nm ir kiek girdejau nvidia nauja chipo revizija turejo daryt… Va ir susidaro priezasciu shusnis del ko dar neturim fermi…. Nors nvidia vietoj nesistengciau isleisti is pradziu flagmano, o kaip amd padare, isleist mildle chipa ir kaip tas zodis…. \"obkatat\" ta 40nm techprocesa…

  7. Storasis parašė:

    Kai tas kinietis paveiksliuke kazkada rode ta plokste, ten buvo tuscias vidus :))

  8. Fostil parašė:

    O man labiau idomu ka amd sikart paruos sekanciai kartai hd6000? Vel dvigubins sp, ar pagaliau ir jie nauja architektura kuria?

  9. Deft parašė:

    Kiek girdėjau, tai jie žadėjo sekančią kartą jau su nauja arhitektūra, bet paskutinis pranešimas jog jau šiais metais bus nauja nm tech taigi vienoda bus arhitektura.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.