nVidia GeForce GTX 480 tekainuos 450 eurų?

Visiems kompiuterių entuziastams teiginys, jog naujos kartos ypač spartūs nVidia grafiniai lustai kainuos labai daug buvo gana įprastas reiškinys, tačiau pasirodo, jog šiuo atveju gali būti visai kitaip ir posistemiai nekainuos tiek jau daug.

Buvo spėjama, kad viena nVidia GeForce GTX 480 vaizdo plokštė starto metu kainuos net apie 600 eurų įskaičiavus mokesčius, tačiau dabar pranešama, kad kaina gali būti kiek arčiau 450 eurų ribos. Tiesa, mažas produktų kiekis mažmenininkus gali priversti padidinti kainą, tačiau kompanija, pasak šaltinių, vis tiek tikisi, jog kaina smarkiai neviršys 450 eurų ribos.

Kaip žinia, bemaž visos esamos AMD Radeon HD 5870 vaizdo plokštės Europoje pardavinėjamos už 375 eurus ar kiek didesnę kainą, tad nVidia parinktas kainos taškas atrodo tinkamas. Kompanijos partneriai taip pat tikina, kad jie turės gana nemažai produktų starto metu. Mūsų laukia iš tiesų įdomi kovo pabaiga.

9 Komentarai

  1. Creative64x2 parašė:

    NVidia sukūrė TASOS TRANSFUNKCIONIERIŲ, kurio visiems reikia, bet niekas nežino kaip atrodo. O svarbiausia kad jo paslaptingumą pranoksta tik galia 😀 (čia iš kažkokio filmo)
    Bet nesijaudinkit, jau greitai kiekvienas savo namuose nežinomybę nužudysim galia 😀

  2. Povilas parašė:

    kaina gal ir nelabai kandzios entuziastus, bet manau perkamesnis produktas visgi bus GTX 470, bent jau Lietuvoje, kainuosiantis 350 euru, nes pagal kaina ir kolkas esamus benchmark\’us yra labai arti 5870. o dar veliau vistiek draiveriu suderinamumas pageres is nvidia puses. na smagu, turetu zenkliai krist 5850 ir 5870 kainos. liux.

  3. dizaika77 parašė:

    Jau primena man Voodoo laikus, gera buvo vga, bet…. cia aisku kas kitaip, bet ir, buvo geri tie geforce, bet… dabar tik savo marke bando pakelt ant kainos 🙂 Zodziu uzlankste ATI gerai, nesitikejau, kad taip nusiris Nvidia

  4. daniukas21 parašė:

    jei kaina maza bus tai ner ko tiketis didelio nasumo 🙂

  5. pushaz parašė:

    Povilas +1

    daniukas21 – EPIC FAIL – nuo kada vga kaina parodo jos nasuma?o nepagalvojai kad norima pakonkuruot ir del pirkeju tokiom kainom?

    Bendrai paemus,dziugu kad neuzlauze kaip pranasavo \"expertai\" 500-600euru kainos,plius dar po menesio prades kristi kaina isibegejus produkcijai.Vadinasi vartotojai pagaliau gales kazka uz normalia kaina isigyti

  6. SoTOP parašė:

    pushai 🙂 Pats sakai kad kaina reguliuoja konkurencingumas o poto ekspertus i kabutes imi tipo jie nusisnekejo. Jei GTX480 galingumas butu toks koks buvo suplanuotas (160% 5870) tai ir kainuotu tuo 500-600 euru.

  7. dizaika77 parašė:

    Bet as vistiek nesuprantu vieno, juk kaip ten girdejau GTX470 ar GTX480 bus lygios kaip HD57 serijos.. ar ten su HD58…? Aisku HD59.. nepavyks apsokt, taigi sakyciau taip.
    Pvz yra du Colos buteliukai, vienas kainuoja 6Lt, kitas 10Lt, nes su Physx kamsteliu, tipo kai pili i stakana cola, jis automatiskai atsisusika ir po to vel uzsisuka, cia fizikos navarotas 🙂 bet minusas tame, kad pilant su tuo kamsteliu jis uzkaitina Cola, o perkant paprasta Cola, tenka paciam atsisukt ir geri saltesne.
    KLAUSIMAS!!! Jei as noriu tos pacios Colos ar man pirkt uz 6Lt, ar uz 10Lt bet su tuo jbn Physx kamsteliu? Cia klausimas FANAMS? 😀

  8. forxis parašė:

    kaina taipogi nustebino, nedidelė playginus , kai nvidia mėgdavo ant savo flagmanų užsimesti aukštesnes kainas , čia taip nustebino 🙂 , dizaika77 geras palyginimas 😀

  9. easy parašė:

    Evga GTX460
    Siulau uz 1100lt
    Jei ka domina pm.
    Ji bus visiskai nauja,su gamintojo garantija 24-36men.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.