nVidia GeForce GTX 560 pavadinime turės Ti raides

Pusiau aukštos klasės naujasis kompanijos nVidia vaizdo posistemis bus žinomas GeForce GTX 560 Ti vardu, o jis pasirodys jau šio mėnesio pabaigoje. Internete pasirodė informacija apie partnerių MSI ir Gigabyte paruoštus produktus.

Nepaisant to, kad Gigabyte patvirtino, jog internete pasirodžiusios jos vaizdo plokščių fotografijos iš GTX 560 Ti šeimos yra klastotės, gamintojas patvirtino, kad netrukus oficialiai pristatys tiek nespartintus, tiek ir spartinus šios serijos atstovus.

Apie MSI GeForce GTX 560 Ti su firminiu Twin Frozr II aušintuvu žinoma daugiau ir atrodo, kad ši informacija ne iš piršto laužta. Keletas Europos interneto parduotuvių šį modelį jau įdėjo į savo kainynus ir kaip pavyko sužinoti, jis turės kiek pakeltus dažnius – 880MHz branduolio bei 4,2GHz GDDR5 darbinės atminties.

Galime priminti, kad nVidia GeForce GTX 560 Ti vaizdo posistemiai turėtų pasirodyti jau kitą antradienį, sausio 25 dieną. Standartinių vaizdo plokščių dažniai bus 820MHz ir 4.0GHz atitinkamai branduolio bei GDDR5 darbinės atminties, o kokią spartą rodys produktas, sužinosime netrukus.

26 Komentarai

  1. Deft parašė:

    SE, Ti, kas toliau? 😀 gera litu kasyklele paleis 3 skirtingas versijas beveik su vienodu pavadinimu 😀 o ypac kai tas pavadinimas buna gerai pavykes ir populiarus tarp vartotoju.

  2. webasss parašė:

    galvojau grizta Titanium

  3. Povilas parašė:

    Koks skirtumas kaip tos ploktes ivardintos, svarbu kaina ir greitis, renkuosi ir perku plokste, o ne pavadinima.

  4. daniukas21 parašė:

    nu bet jai butu turbo isvis gera butu

  5. alonzo2 parašė:

    Sako esa 10% nasesne uz gtx470… 🙂

  6. Deft parašė:

    Povilas tai tau labai gerai, ir daugeliui cia esanciu is musu, kurie zino kur paziuret ta sparta ir pan, o didzioji dalis vartotojo isgirsta \"VO GTX 460 yra gera girdejau, reik 1gb pirkt anos isvis nesveikos\" nu tada kad nvidia ir jos partneriai uzdirbtu dar daugiau imasi nesvariu darbeliu kaip paduhint ta zmogu kuris taip masto, is leidzia GTX 460 SE 1GB!!! nesvarbu kad ji letesne uz 460 1GB apie 25% 😀 vistiek atrodo kaip tikroji 1GB o tas SE uzrasas netrodo blogas, taigi ko pasekoje turime pilnus sandelius tokiu VGA su gerais ausintuvais ir dar geresnemis kainomis !!!!!! Nedaznai pamatysi tokius kiekius tu vga, o ju kiekis toks didelis nes cia pinigu kasyklele:

    http://www.skytech.lt/vga-1gb-gddr5-pcie16-gtx460se256b-gvn460se1gi-gigabyte-p-55163.html
    http://www.skytech.lt/vga-1gb-gddr5-pcie16-gtx460sen460gtxse-cycl-1gd5ocmd-msi-p-57836.html

    P.S. Tas SE dar net keliais % letesnis ir uz 5830 kuri kainuoja 500lt dabar 😀 tai dar ir apiplesimas gaunasi cia 😀

  7. Povilas parašė:

    per daug cia jau uzlauzei, isviso matosi pagal kaina kad \"SE\" modeliai yra siek tiek pigesni, cia kaip ir senais laikais visokie \"LE\" budavo, o leidzia tam kad butu kuo daugiau ploksciu rinkoje, nuo to tik geriau.

  8. pushaz parašė:

    Deft LOL – speju nelabai kerti pats ka parasei.
    Tai pagal tave taip iseina,kad ir pigesnes 6950 1Gb versijos bus apiplesimas – lauksim tavo komentaru po situ vga isleidimo 😀
    Tik viena beda – ju niekas nezymes nei SE nei LE – bus tiesiog 6950 1Gb,kas dar labiau maisys zmogus kurie neziuri ir nesigaudo – tai cia manau daug didesnis duhinimas ir t.t. 😀
    Is kitos puses – kodel firmos turi stengtis dirbti nuostolingai man paaiskink?Gi ne labdara jie uzsiima – jei gali padaryt vga,kuri papuola i tam tikra nisa kainos – kodel gi ne,ypac jei konkurentas neturi nieko?
    Ir kodel firmoms negalima uzsidirbt – jie ta ir daro,tiek tavo mylyma amd,tiek visos kitos,ir jiems visiskai nusispjaut i tokius kaip tu ir ka tu galvoji – jie uzsiima bizniu,o to esme $$$.
    Keista matyti taip draskantis,kai amd ne tai kad mazina savo vga kainas,bet netgi dar ir kelia 😉 Primint 59xx serija ir kas ivyko su kainom?
    Nematau as nieo blogo,kad kompanija isleidzia ivairiu vga ir gali is to uzdirbt – o jei nesigaudai tuose reikaluose ir perki ka papuola – tavo bedos,konsultuokis,naudokis google,jieksok ir t.t. Ne visi expertai ir ne visi nori jais buti,bet varyt vien todel kad NV moka uzdirbt o amd ne,tai cia jua mazu maziausiai juokinga

    Povilas – labai teisingai pastebeta (antra tavo zinute)

  9. cepukas parašė:

    man tai keista,kad zmones,negali pripazint,kad cia bus tikrai neblogas pirkinys,kaip ir buvo su gtx460 nesvarbu,kad ji pirko,nesvarbu,kad gerai pasirode testuose ir applenke daugeli vga,bet vistiek reks,kad jis desovas,ka nuo to geriau gyvent bus,ar seimynine padetis pasikeis>??Kaip tik kas ka uzsimena apie nvidia,ar intel,tai visi kaip isproteja ant ju varo,bet ar pagrystai :DDD bent jau tikrinot nors vienas ju sparta,pries bangas keldami>?? 🙂

  10. Deft parašė:

    Ne tai jei ziuri is verslo puses, kas tau padeda uzdirbti LT, tai jo beabejo tokie eimai patys geriausi, bet jei ziuri is eilinio pirkejo puses, kaip as ir pasisakiau, tai cia yra akiu dumimas, prie ko cia 6950? tipo lyg sakiau kad jie zjb daro 😀 ir tai memory skirtumai yra manau visai kas kita, kai padarai same memory bet nukarpai lusta, cia taspats kas ideti 4gb ram i 240GT, tai pushaz pasakys dar kad zjb jo kuo daugiau ploksciu rinkoj tuo geriau :D.

    cepukas, kas cia negali pripazint?

  11. pushaz parašė:

    o ka,negeriau kad kuo daugiau vga rinkoj?tau gal ir ne,nes tu vistiek pirksi amd,ar gera ar bloga 😀
    zmones nori pasirinkimo,ne visi isgali ir uz tuos 400-500-600lt pirkt,ypac tokiu sunkmeciu kai kuriems
    tamsta Deftas tai labai cia ne i tema nusisnekejot,bet zinoma to nematot 😉
    Sakai rupi tau eilinis pirkejas,tai zinok – eilinis pirkejas nori rinktis ir turet is ko pasirinkt
    Man tai keista,kaip cia tu nevarai kad Intelis turi pvz 3.4Ghz cpu ir 3.3Ghz cpu? Juk skirtumo nera,o kainos skiriasi?
    Speju norejai tieisog pasigyncyt,nieko daugiau.

    cepukas – cia kad pavaryt ant NV,Intel ir Apple yra sito saituko mada taip sakant,butinybe,jei tu to nedarai,automatiskai tave priskiria prie vienos is auksciau minetu fanboju stovyklos 😀 kaip sakant,lietuviskos mastysenos pasekmes 😉 man va labai smagu is tokiu pasityciot tiesiog,ir jie tuoj galvoja kad as priklausau NV ar Intel stovyklai 😀 LOL
    Neturi humoro jausmo zmogeliai visai 😉

    cia Deftui nusiraminimui – http://www.fudzilla.com/graphics/item/21596-amd-confirms-1gb-hd-6950
    Bet speju skirtumo nematysi ar ne? 😀 Ar 2gb ar 1gb uz 8eur maziau 😀 Graziai isdurs tuos kurie pirks ta 1Gb
    Eiliniai pirkejai nerupi nei amd,nei NV,nei Intel – tik dundukai gali galvot taip – jiem rupi tik vienas – kaip uzkalt daugiau $
    Ir nieks nekaltas kad amd nedirba tokie gudrus zmogai kaip Intel ar NV kur zino ko reikia rinkai,o n isleist ala \"nauja\" va kuri turi netgi mazesni performanca nei pirmatai LOL 5870>6870 😀 Bendro vaizdo nelabai matau speju.

  12. Atavar parašė:

    Kazkas kazka blogo pasake apie NV? nemokamas advokatas Pushaz vel i trasa 🙂 nedryskit… zmogus gi tokius romanus paskui raso^^
    Net skaiciuot pamirsta. 21$=8eur 😀

    O kalbant apie NV- nieko stebetino. seni iprociai nepasimirsta…
    Ziurint i 1gb ir 2 gb versijas, tai net ir dundukui dazniausiai aisku kad 2>1. Vienas pagrindiniu kriteriju gi, tarp mazai nusimananciu\" yra ram kiekis.
    O vat kas geriau su \"SE\" ar be \"SE\" nemanau kad eilinis zmogelis susipras. Gal netgi pagalvos kad \"Special Edition\" yra geriau 😀

    Is vienos puses, galima sakyt, kad \"kas kaip moka – tas taip ir sukas\". Is kitos puses, kai vienas is zaideju tokia taktika naudoja eile metu, gali uzsikresti ir kiti. Ka nors ir netokia ziauria forma, bet pamatem is AMD su 68xx… Ir nieko gero as cia tame nematau. Nors \"advokatas\" zinia kur reikia uzsimerks, kur reikia pritaikys \"matematika\" ir viskas bus ciki.

    Butu pavadine ta 460 \"special Edition\" 455 ir viskas ok butu, bet… seni iprociai 🙂

  13. Povilas parašė:

    taigi eiliniam zmogeliui man atrodo isvis dzin kokia ten pas ji video, eiliniai zmones neziuri i brangias VGA, o perkantis vga kad kazka pazaist, ar bent biski nusimanantis, vistiek pasikonsultuos su draugais, ar bent vietoj parduotuvej paklaus. o tam eiliniui tai sakau, kaip kurie net nezino kokia pas juos VGA stovi, tai ar ten bus jam skirtumas ar pas ji SE ar ne, visiskai yra tas pats, cia jus kazka bandot \"pavartyt\" bet tik juokinat save.

    ps: atavar fail, man rodos tiek NV tiek AMD tikrai geriau zino uz tave kaip reikia ivardint plokstes, o 5770>6770 why not?:D susitaikykit su tuo, bus lengviau patiems, ir aplinkiniams.

  14. Deft parašė:

    Auksiniai zodziai atavar, net ir dundukui aisku kad 2>1. Bet cia neesme kas tai daro tiesiog tai yra mulkinimas zmoniu, o cia i pushaz emo komentarus net neverta diskutuot, vistiek loji savo nors ir net ne apie tai kalba eina 😀

  15. Povilas parašė:

    tai ir jus prisijunkit prie tu dunduku 😀 busit sava kompanija 😀 ir cia foruma patersit tuo paciu.

  16. alonzo2 parašė:

    Povilas pats netersk jei neturi ka pasakyt, raso tau aiskiai, kad DAUG legviau atskirti 2>1, o ne LE, SE, GTS, GS…. negu tau taip sunku suprast?

  17. Povilas parašė:

    Kam taip lengviau, kam kitaip, nVidia nemazino atmintines, apkarpydama 460 versija, tai ir pridejo \"SE\":) o isleist kazkokia viena atsiskyrele kaip \"gtx455\" nera reikalo. as netersiu, prasitrink akis biski, taip kad pries kazka rasydamas, gerai apgalvok, ar tai bus kazkokios prasmes, ar tai ka nors pakeis, prisikabino jie mat prie ivardinimu 😀 specialistai. tos 560 versijos irgi gal bus kokios ~3 skirtingos, ar daugiau, ir nieko blogo nematau kad pvz galingiausia bus zymima Ti, silpnesne xx ir t.t. o kaip tik liux.

  18. alonzo2 parašė:

    Akis prasitryniau ir matau, kad kazkam saldyto broilerio smegeneles reiktu prasitrit, ziurek ka tau raso, o ne savo improvizacijas varyk…. 😉

  19. Povilas parašė:

    vat jusu improvizacijos tai juoka kelia 🙂 ieskot bedu, kur ju nera ir niekada nebus. esme tame kad cia viskas yra tvarkoj, pvz, gtx 460 seima sudaro 3 plokstes, tai 460 768mb/1gb ir kita apkarpyta 1gb \"SE\" versija, su sumazintais CUDA branduoliais, negi dabar vadins gtx 460 288 cuda cores…. 🙁 cia daugumai turetu but aisku jog ir 560 seimos versiju turetume sulaukti apkarpytu ir skirtingu ivardinimu \"xx\" na bent as taip manau.

  20. Atavar parašė:

    Povilas, kur cia matai improvizacijas? Iprovizacijas as cia matau, kaip tik TAVO atveju. Jei jau diskusija nukrypo i konkretu atveji, tai 460SE akivaizdziai iskrenta is logines pavadinimu grandines 450, 460, 465, 470, 475, 480. Nematai cia jokiu priestaravimu? Loginio testinumo nebuvimo? Viskas cia ok? 460SE – butent turejo buti 455, ir taip kalbama daug kur, daug kas kritikuoja toki zingsni. Bet pasirinktas populiarus serijos \"brandas\", kad dulkint maziau isprususi pirkeja.
    Paziurek i visa vardu serija: ar yra dar bent viena SE BE LE PX korta? Kuom 460Se yra panasi i 460, kad turetu jos varda? Taigi ten viskas skiriasi… cuda CORES, TMU\’s, ROP\’s, Clock\’s ir tt ir tt… VISKUO.

  21. Povilas parašė:

    turi GF104 ir to gana, dar tau neaisku? pats pamatysi bus dar ten tu visokiu TI, SE ir t.t ka tu cia vapse svaigsti \"455\", man rodos keiciamas pavadinimas tada, kada labiau reikia konkreciai pristatyt konkurenta atitinkamam segmentui, siuo atveju AMD, zodziu viskas cia ciki, jokios problemos tame namatau. beto nelygink tu cia taip kaip daro AMD, ar dar kazkas kitas, nes tai skirtingos kompanijos.

    specification, labai graziai ziurisi:)
    http://www.nvidia.co.uk/object/product-geforce-gtx-460-uk.html

    ir siaip pervertes testukus, nera ta SE tokia ir bloga kaip cia visi bliauna:) kaip kur geriau uz 768mb versija kaip kur ne, ir kainu skirtumai minimalus, cia praktiskai skirtumu nera, o tu ja nori GTX 455 vadint, nu ka zinau ar logiska, manau tikrai atitinka savo kaina ir sparta, tai kur cia apiplesimas? ar jums smegenis rauna kad NV turi daugiau ploksciu rinkoje? tipo pirkejas bus apgautas tokia nusipirkes? jau tikrai lol jei jus taip galvojat, normali ta plokste su 1GB atmintimi.

  22. Atavar parašė:

    Matau, kad jokios normalios diskusijos nesigauna 🙂 kiek isdesciau savo argumentu, tai per 3 postus apart \"specialistai\" \"svaigsti\" \"juoka kelia\" \"improvizacijos\" \"viskas cia ciki\" buvo tik 1 – \"turi 104 ir to gana\". ir kazkoks linkas su mistine reiksme… matyt i logotipa NV paziurejus mums visiems cia turetu apsireiksti tikroji tavo tiesa? Hau – basta, taip sakant. Baigiam diskusija. Tau atrodo vienaip, mums kitaip…

  23. DJ_LFS parašė:

    krc nvidia geriau uz amd

  24. Povilas parašė:

    matai kaip taip galvoji, tai tokia ir diskusija, tavo argumentai? bet nieko nepagrysti, tai cia vadini argumentais, neblogai:) davai pirmyn, pagrysk, kodel NV 460SE turejo pavadint ta pati GF104 GTX 455? kur 460SE dar kaip kur spartesne yra uz GTX 460 768mb versija, ir dar turi daugiau atminties, tai tavo tokia logika? ziauru. isvis nVidia ivardina taip, AMD kitaip, kazkas dar savaip.

  25. Atavar parašė:

    http://techpowerup.com/reviews/Gainward/GeForce_GTX_460_SE/27.html
    mmm ale tikrai \"460SE dar spartesne yra uz GTX 460 768mb versija, ir dar turi daugiau atminties\" 😀 neveltui \"Special Edition\" ^^

    tuom ir pabaigsiu turbut. beviltiska…

  26. Povilas parašė:

    spartesne kaip kur, bet ne visur 🙂 kaip ir anksciau minejau. o 1080p neblogai dar visai atrodo ir kaip kur lenkia 768mb versija, jo tu geriau pabaik, nes argumentu taip ir nesulauksi, tik nusimuilinimas linkais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.