nVidia GeForce GTX 590 netriuškina HD 6990

nVidia net nežadėjo pasiduot ir panoro spartos karūnos, kurią iš jų visai neseniai atėmė AMD su savuoju dvigalviu galiūnu Radeon HD 6990. nVidia šiandien į kovą taip pat stoja su dvigalviu galiūnu vardu GeForce GTX 590.

Vienoje montažinėje plokštėje nVidia patalpino du GF110 lustus, o vaizdo plokštė pasižymi 1024 CUDA branduoliais, 128 tekstūros vienetais, branduoliu dirbančiu 607MHz dažniu, 384 bitų atminties pralaida ir 3GB GDDR5 darbine atmintimi dirbančia 3414MHz dažniu. Vaizdo posistemį aušina masyvus radiatorius su centrinėje dalyje virš jo esančiu ventiliatoriumi.

nVidia GeForce GTX 590 reikalauja papildomų dviejų aštuonių jungčių PCIe energijos kabelių, o vaizdo plokštės TDP siekia 365W. Standartiniai modeliai siūlo SLI palaikymą, tris DVI jungtis bei vieną mini DisplayPort. Rekomenduojama vaizdo plokštės kaina – 700 JAV dolerių.

Tiesa, žvelgiant į testus, neaišku, kas gi yra spartos karalius. AMD Radeon HD 6990 laimi vaizdo posistemiams negailestinguose žaidimuose Crysis Warhead bei Metro 2033 ir keliuose kituose žaidimuose, kai GeForce GTX 590 taip pat turi savo favoritus. Apsispręsti išties sunku ir dėl to, jog vaizdo posistemių kaina – identiška.

AnandTech

TechReport

Hexus

Guru3D

62 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    nVIDIA failed the exam:)

  2. daimonass parašė:

    Apziurejau testus… HD6990 daugumoje pirmauja sakyciau. Tad gtx590 tikrai netapo greciausia pasaulio korta, o greiciau antra.

  3. Povilas parašė:

    turbut matei ta, ka norejai matyti 😀 siaip istikruju, +- vienur viena kitur kita. o pati VGA super:)

  4. BC00 parašė:

    Vienintelis GTX590 pliusas – ne tokia triuksminga (nors vistiek linkus triuksmaut). Daugiau viskas HD6990 naudai: sparta, memory buferis, el.sanaudos, OCinimas.

  5. Fostil parašė:

    Na sparta taip abieju +- panasi, bet po velniu koks skirtumas kuria rinktis kai visur renka +60fps min. Lyg butu koks skirtumas ar 60 ar 120. Faktas tas, kad tokios vaizdo plokstes yra pinigu ismetimas i bala ir dar ilgam liks tokios, kol zaidimus kuriancios kompanijos naudos supuvusi dx9.

  6. Povilas parašė:

    na taip pritariu fostil, o bc00 siulau atidziau ziuret testus, nes sparta +- http://tpucdn.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_590/images/perfrel.gif, zodziu jos abi vertos karunos, o kas rinksis, tai ziures i savus kriterijus, kokia rez naudoja, triuksmas ir pan.

  7. Spygliuotas parašė:

    „nVidia GeForce GTX 590 reikalauja papildomų dviejų aštuonių jungčių PCIe energijos kabelių“, „Standartiniai modeliai siūlo SLI palaikymą“ – nežinojau, kad vaizdo plokštės, tai gyvi padarai, lyg žmonės, kad jos gali REIKALAUTI ir SIŪLYTI…

  8. crooked parašė:

    hail grammer nazi!

  9. sangiyaro parašė:

    As nelabai suprantu koks tikslas tokias kortas ant mazu rezoliuciju testuot. Cia testai turetu nuo 2560×1600 prasidet. Su mazesnem rezoliucijom tai kaip ir Fostil sake nera prasmes tokias kortas pirkti. Be to jei jau zmogus turi pinigu ant tokiu ploksciu nemanau kad jis sedes su 1920×1080 (ar mazesniu) monitorium.

    [H] turbut vieni is nedaugelio, kurie testuoja ant rezoliuciju, kuriom sitos kortos skirtos.

  10. SB parašė:

    sangiyaro>AnandTech irgi 2560×1600 pradzioje nurodo Spygliuotas>Čia dar nieko, šūdas, nesuk galvos. Vaizdo posistemiai net ir pinigų prašo, kitaip negausi jų.

  11. nanoWorld parašė:

    Aisku tik viena: is objektyvios puses niekas neturi \"spartos karunos\" vienareiksmiskai, nes abi vaizdakortes daugiau maziau apylyges. Visa kita, sakyciau jau aplinkybiu ar \"skonio\" reikalas.

  12. sangiyaro parašė:

    Atrodo gali but pavojinga jas turbint.
    TechPowerUp sudegino korta bandydami paturbint.
    http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_590/26.html
    Ir atrodo ne tik jiem taip, citata:
    \"After talking to several other reviewers, this does not seem to be an isolated case, and many of them have killed their cards with similar testing, which is far from being an extreme test.\"

    Dar video:
    http://www.youtube.com/watch?v=sRo-1VFMcbc
    Kaip suprantu gali but, kad driver\’iai kalti.

  13. Povilas parašė:

    Omg geras, toks vaizdas kad ismuse kazka :)))

  14. pushaz parašė:

    BC00 – pirmas komentaras viska pasako apie technews,o dar rasai tipo straipsnius cia..Nieko zinoma naujo ar stebetino – zinome juk technews nusistatyma 😀 Kazkaip nepamenu kad butum taip snekejes apie 6970 kai net SB pripazino kad jos failed..Idomios tendencijos cia,bet nestebina nes tai juk technews LOL
    Greiciau technews rasytojai failed,like always 😀 Typical

    Kas liecia vga – kai kaina ta pati kaip ir 6990,bet 590 turi net stockini ausinima zymiai geresni nei 6990,ji pati mazesne,plius testuota visur su BETA draiveriais,taigi,nematau kur cia failed.Is esmes visos dual gpu vga failed,nes neaisku ka su jomis daryt ir zaist,jos skirtos tik pasirodymui.Na nebent lievus konsoliu portus zaist,kuriems ir gtx460 sociai.

  15. BC00 parašė:

    Turbut ir visi kiti HW apzvalgininkai sufailino jei nepripazino savo apzvalgose, jog 6970 failas:D o ka SB pripazysta ar nepripazysta – man nerodiklis. As turiu savo galva ir vodovaujuos ja:P o jei tavo galva, kaip visada rodo atvirksciai, ir kas svarbiausia ne biski atvirksciai, o kardinaliai, tai ieskok problemu tik savyje.

  16. voiceofdeath parašė:

    Na nereikia čia ginčų ir taip aišku kad tiek nvidia tiek ir ati pagamino paskutinias galingiausias 40nm techproceso vga todėl didelio skirtumo tarp jų ir negali buti nes is 40nm jau išspausta viskas ka galima buvo išspausti.

  17. pureass parašė:

    saunuoliai ATI :DDD

  18. Krekeris parašė:

    pushaz su savo kliedesiais visada pralinksmina, lauksiu kito tavo pasirodymo. 😀

  19. Ambient parašė:

    sakykit ka norit bet rezultatai pas 6990 didesni, vadinasi ji galingesne. Juk nvidia ir ati visada kovoja ten del keliu taskeliu, kuri spartesne, tiesa del db ir ausinimo visu niuansu cia antraeilis planas! manau kad nvidia entuziastu atvirkstiniu variantu jau seniai rektu kad 590 yra spartesne ir tai yra afigienai! saunuoliai AMD respects. Pushaz laukiam ne beta draiveriu, gal vel nvidia koki feik\’a padarys su savo draiveriukais 🙂

  20. Povilas parašė:

    pripazinkit ta kad FULLHD rezoje didesne persvara yra tikrai pas GTX 590, o jau aukstesne susilygina su 6990 ir prasideda ten didesnis 6990 dominavimas, bet ir tai ne visur, taip kad cia labiau kam prijauti, ta ir giri, bet siuo atveju as sioms kortom duociau panasu ivertinima. nes jos +- lygiavertes.

  21. simple parašė:

    Tyčia jie taip padarė, kad abiejų stovyklų fan-berniukai turėtu ką veikti 😀 Jeigu tektu rinktis pačiam vieną iš jų, galbūt imčiau HD6990. Vien dėl dažnai atnaujinamų tvarkyklių, kas yra būtina CF/SLI plokštėms. Kita vertus, GTX590 geresnis/tylesnis aušinimas. Tiek jau to, tegul tai svarsto tie, kas ruošiasi jas pirkti, o aš kurį laiką laikysiuosi kiek tolėliau nuo CF/SLI konfigūracijų. Atsikandau jau 🙂

  22. noname456 parašė:

    HD 6990, skamba, kaip dulkiu siurblys 😉

  23. simple parašė:

    Taip, beveik tas pats buvo ir su HD4870x2. Dulkių siurblys, kitaip nepavadinsi. Kažkada žaidžiant nakties metu, kaimynas (iš kito buto!) buvo pradėjęs daužyti sieną, nes \"negalėjo pamiegoti\" 😀 Po to įvykio užsisakiau Accelero Extreme aušintuvą 🙂

  24. Atavar parašė:

    Simple 🙂

    Kas del 590 vs 6990, tai +- lygu su persvara i 6990 puse greicio prasme, ir persvara i 590 tylumo prasme.
    Mazose rezoliucijose didele persvara susikrauna sau 590, taciau kas su tokia korta zais 1024*700? Nuo 1600* susilygina, o nuo 1900* persvara vis labiau augai 6990 puse.

    Seip pora idomiu dalyku diskusijai:
    matet testukus 590 vs 2×580 vs 2×570 ?:) graudu… NV niekaip nepadaro normalaus SLI scalable. Kaip ir 4xSLI. Tas kas tikrai neskaiciuoja pinigu detusi 3-4×580, nes tai vistiek butu greiciau nei 2×590 kurio dabar net neisidesi.

  25. Deft parašė:

    Del garso tai cia neesminis gi rodiklis, gi bus ir costom ausintuvu kuriuos visi ir prades naudot gamintojai, nes cia tik reference, kad pradzioje galetu stumdyt. Nes cia mazdaug gaunasi taip pirkciau ta masina viskas ok, tik ratai negrazus, tai sudas ieskom kitos 😀

  26. Zveris nr 1 parašė:

    O joij , cia totalus amd fanu portalas…. Visiski amd fanai , turbut su nakolkem amd ant kaktos.
    Gerai palyginam, palaiko tas amd 3d normalu ? NE , neturi nei akiniu , nei tvarkikliu , nei sertifikatu , nieko , tik treciu saliu suporta … Kas mano atveju amd yra visikas nulis , taspac kas ju nebutu, nes man 3d yra viskas , visko ko totalus viskas. Toliau , cuda ? Na jai galinga gpu turiu , kodel man nepaspartint Adobe After Effects ? Adobe premiere ? O ka amd ? Vat pffff. Kiek video konverteriu cuda palaiko? Beveik visi , o ka amd stream ? Tik ju originalus , kuris bevertis yra. Toliau physx? http://www.youtube.com/watch?v=-x9B_4qBAkk nu jus pasiziurekit , smagu ? Be physx? Na va amd. O kur tvarkykles , ju bugai , kaip ant crysis 2 http://www.youtube.com/watch?v=FrJnIr1t28M smagu ? Net negali palost geima , viskas daejom iki to , kad neimanoma pazaisti crysis 2 su hd 6990 , na tai sekems jums su tokia korta , dantis sukande loskit.

  27. simple parašė:

    \"Gerai palyginam, palaiko tas amd 3d normalu ?\"
    Ne, bet ne visiems jo ir reikia. Pvz. man, jeigu jau žiūrėti tik iš savo varpinės.

    \"Toliau , cuda ?\"
    Nu CUDA. Ir? Ogi nieko. Man. Vienintelis Photozhop\’as jį naudoja, bet tai darė ir ATI plokštė.

    \"Kiek video konverteriu cuda palaiko? Beveik visi , o ka amd stream ? Tik ju originalus , kuris bevertis yra.\"
    Nežinai – patylėk 😉 Xilisoft Video Converter, MediaEspresso 6.5 pilnai palaiko tiek CUDA, tiek ATI Stream.

    \"Toliau physx?\"
    Visiškai sutiksiu, gražu. Tik gaila, kad vos keletas (mano mėgiamų) žaidimų tai palaiko.

    \"O kur tvarkykles , ju bugai\"
    Nestumk, AMD tvarkyklės dabar yra visai padorios ir tai, kad neveikia CF kažkokiam nedadarytam žaidime visiškai nieko nesako. O smulkių problemų turi tiek nVidia, tiek AMD.
    Iš nVidia taip pat būtu galima pasityčioti dėl sudegusių GTX 590 plokščių, kurios turi SLI jungtis, bet \"kol kas\" neveikia SLI režime.

    Na ir kol neišvadinai (tikiuosi) manęs AMD fanbojum, pasigirsiu šiuo metu naudojantis nVidia vaizdo plokštę 🙂

  28. Zveris nr 1 parašė:

    Tai tik kaimo japai gali sakyt nvidia 3d visin neaktuolu , nes jie nemate , pamatytu tai ne zodzio neismekentu 😀
    Ati stream , kad veiktu reik phenom 2 procu su 3dnow instrukcija ir itai ten niekas neveikia, o nvidia akselereitina su cuda viska , autokadus , 3dmaxus ir tt , neismanai tai nesvaik. Va is ati , kad veiktu jau reik firepro pirkt , be to taip ar taip ir su tuo sh gaunas.

    Iš nVidia taip pat būtu galima pasityčioti dėl sudegusių GTX 590 plokščių, kurios turi SLI jungtis, bet \"kol kas\" neveikia SLI režime.
    😀 lol , cia jau ne sli , o quad sli , 4 gpu, beto net paaiskinta pacam ju psl kaip tai padryt 😀
    http://www.geforce.com/#/Optimize/Guides/how-to-build-a-quad-sli-system
    Dar sako ne amd fanas 😀 . Aisku gali but amd fanas jai cs losi, bet kaip man nauji grajai rupi ypac crysis 2 su nvidia 3d visin tai jo. Bet amd net ant 2d neveikia.

  29. Zveris nr 1 parašė:

    O kas man labiausiai kelia juoka , kad paaiskinta kaip su gtx 590 pasijungti quad sli ir parasyta:
    http://www.geforce.com/#/Optimize/Guides/how-to-build-a-quad-sli-system
    \"With the combined power of four GTX 500 GPUs, Quad SLI can be easily bottlenecked by the central processor. Therefore, it’s important in this case to have a fast CPU to get maximum performance. Core i7 CPUs with Turbo Mode enabled are highly recommended, and for even better performance, you may even want to consider overclocking your processor.\"

    Iskart cpu intel i7 😀 , amd nurasytas 😀 tai kaip supratau , kad su amd cpu neveikia quad sli su gtx 590 , tai delto pasak jusu ,amd fanu, neveikia sli 😀 ihihahu ha. LOL 😀

  30. sangiyaro parašė:

    Ir kam aktualu tas 3D? Daugeliui zmoniu tai tiesiog per brangu reikia specialaus moniko, akiniu, galingos plokstes, nes FPS per pus krenta. Kiti dar bijo zvairi likti nuo to 3D (nors neaisku kiek tame tiesos). Be to zaidimai nera kurti su 3D omenyje, del ko sakykim kokie apsvietimo efektai gali buti iskraipyti. Jei tau tas 3D reikalingas ir turi pinigu tai pirk Nvidia niekas nedraudzia. Man pavyzdziui visai to nereikia ir su tais akiniais dauniskai atrodai.

  31. Zveris nr 1 parašė:

    😀 SUper mega LOL 😀 Cia jau is pavydo taip dejai. Nes cs tikrai nepalosi su 3d niekaip ir vaizduskes nepajimsi tokios niekaip , tai kaip tikras LITOFCAS pavarei. Nekurti su mintim 3d 😀 , aha cod bo su crysis 2 ypac , kurie tikrai nekurti tai nvidia taiso padeti su spec profileis kiekvienam zaidimui atskirai 😛 Be to jai iperki hd 6990 tai ir 3d , manau ?

  32. sangiyaro parašė:

    Nu as neperku nei hd6990 nei gtx590. O siaip nei vienas zaidimas nera specialiai kurtas su mintim 3D, visi jie yra kurti, kad butu gerai atvaizduoti plokstumoje (monitoriuje). Ta 3D nvidia per driver\’ius padaro.

  33. Zveris nr 1 parašė:

    Aik gryb… , crysis 2 geime iskart meniu , prie grafiniu nustatimu yra 3d nustatimai , kaip ir cod bo ir nemalk cia sh… Cia tau ne cs\’as supranti ? Nebe 1998 metai.

  34. nanoWorld parašė:

    Matyt senas musu draugas \"silikonas\" vel nusprende pasireiksti 🙂 Labai jau panasios \"zinios\" ir rasymo stilius…

    \"Zverie\", zinok is tikro, tai GTX590 geresnis todel, kad SILIKONAS pas ji geresnis.

  35. Zveris nr 1 parašė:

    nanoWorld
    Nu jo , cia jau be zado likau…. Gal tu geriau nevartok tu pigiu narkotiku.

  36. nanoWorld parašė:

    Geriau Tamsta pats siuo patarimu ir pasinaudokit, nes smarkiai nusisnekejot visuose savo komentaruose ties siuo straipsniu.

  37. noname456 parašė:

    Na, mano manymu, GTX 590 butu laimejas pries HD 6990, bet Nvidia nenorejo daryti dulkio siurblio ir protingai down clock padare + uz ta pacia kaina 🙂

  38. noname456 parašė:

    Pagal YouTube reviews prisiziurejas, tai visi labai patenkinti, o ta dulkiu siurbli…. girdisi kitam kambari.. xD

  39. Ambient parašė:

    zveris nr1 lysk atgal i miska su tokiom emocijom.. ka tu cia porini niekam neidomu, naudok toliau ta 3d, zvairiu patapsi, 20min pasedejau prie nvidia 3d akims nesamoningas jaumas, taip idomu tie efektai tik akys man svarbiau ir as to 3d nenaudociau. Chebra kas liecia dulkiu siurblius visiskai dzin, juk kazkas parase, originalius variantuose pofik koks ten cooler\’is, juk jei uz tokia video moki tokias bapkes, negi pagailesi poros simteliu geram cooler\’iui? suprantu jog yra tokiu kurie nusiperka bmw ar mercedes, veliau neturi uz ka benzino isipilti.. Pats tam paciam 4830 radeon\’ui isimeciau scythe cooler\’i uzturbintas kiek begali.. ir as jauciu respect\’a AMD. O tokie kai \"zveris nr1\" reklamos aukos, kurie mat pamato rekomendacijas jog geim\’ui reik intel proco ir cia jau viskas AMD nebetinka. Geda.

  40. sangiyaro parašė:

    noname456>
    Siaip manau tas downclock buvo daugiau del energijos suvartojimo, o ne del garso. Man tokia mintis persasi del to, kad padidinus itampa ir nesuveikus galios ribotuvui kai kuriem apzvalgininkam tos plokstes sudege.

    Zveris nr 1>
    Pagal tave tai zaidimai kuriami keliems isrinktiesiems kurie turi kieciausia hardware 😀 Turbut todel tas pats Crysis 2 ant DX9 eina, nes buvo kuriamas su naujausiom technologijom minty 😀

  41. simple parašė:

    \"Tai tik kaimo japai gali sakyt nvidia 3d visin neaktuolu\"
    Raštingas miesto berniuke, yra gana nemažas procentas žmonių, kurių 3D technologija visiškai nežavi. Ir kabodamas medyje, nebambėk garsiai apie tai ką aš matęs ir ko ne 😉

    \"Ati stream , kad veiktu reik phenom 2 procu su 3dnow instrukcija ir itai ten niekas neveikia\"
    Veikia ir visai šauniai, nereikia čia erezijų.

    \"o nvidia akselereitina su cuda viska , autokadus , 3dmaxus ir tt\"
    Kas iš to? Yra krūvos žmonių, kuriems gyvenime nereikės tų programų. Apskritai, dauguma vaizdo plokštes perka, kad galėtu mėgautis žaidimais.

    \"Va is ati , kad veiktu jau reik firepro pirkt , be to taip ar taip ir su tuo sh gaunas.\"
    Argumentuok šituos kliedesius.

    \"lol , cia jau ne sli , o quad sli , 4 gpu, beto net paaiskinta pacam ju psl kaip tai padryt\"
    Jeigu neklystu, kažkurioje GTX 590 apžvalgoje buvo rašyta, jog Quad SLI su šiomis plokštėmis kol kas neįmanomas. Dabar bandžiau to ieškoti Googleje, bet neradau.

    \"Dar sako ne amd fanas\"
    Taip ir jeigu nori, galiu tai pakartoti dar kartą.

    \"Aisku gali but amd fanas jai cs losi\"
    AMD fanas, nVidia fanas… Be jų – niekaip? 🙂

    \"bet kaip man nauji grajai rupi ypac crysis 2 su nvidia 3d visin tai jo\"
    Ypatingai apdovanotiems aiškinu: ne visiems rūpi tas 3D. Kai kuriuos nuo jo net pykina (pvz. mano žmoną) tikrąja to žodžio prasme.
    http://www.joystiq.com/2010/04/30/cea-survey-gaming-to-drive-3d-tv-purchases/
    Į klausimą \"Dear gamer, will you buy a new TV to play 3D games?\" teigiamai atsakė tik 15% apklausos dalyvių.

    \"Bet amd net ant 2d neveikia. \"
    Žaidimas veikia su visomis vieno GPU AMD plokštėmis… Kol kas problemų yra tik CF sistemose.

  42. BC00 parašė:

    Zverie pirmiausia pasiziurek ir ar nVIDIA SLI neturi flickering problemu in Crysis 2:P
    http://www.youtube.com/watch?v=DjpN5HoX8xA

  43. Atavar parašė:

    Dont feed the troll… he just becomes bigger 🙂

  44. linaaslt parašė:

    Na tokio \"miestiocio\" tai senai neteko matyt 😀
    Mano nuomone niekas neperka 6990 ar gtx590 zaisti ant 1020p rezoliucijos, jos skirtos eyefinity ar suround.
    gtx590 ausinimas atrodo tikrai puikiai palyginus su hd6990, bet dauguma kur perka sias plokstes jas ausins vandeniu, todel si problema nera aktuali.
    Kazkodel apzvalgininkai sugebejo sudegint keleta gtx\’u, nors testuodami hd6990 niekas nepranese apie sudegusias plokstes… Kaltint galima apsaugos nesuveikima, ka dabar nv bando istaisyti naujais draiveriais (kyla klausimas, ar ju draiveriai geresni uz ati, kur dauguma nv myletoju prikisineja kaip didziausia beda), taciau testuotojai is sweclockers sudegino dvi plokstes vienas su naujais draiveriais ir kita su senesniais. tai parodo kad problema gali but nesutvarkoma taip lengvai kaip atrodo. Kiti zmones padare abieju ploksciu termo nuotraukas, ir nv pcb sugebejo pasiekti temp +111.9c. ir tai gali buti jo gedimu problema, komponentai neatlaiko apkrovos.

    Sios abi plokstes yra nemazas fail, kodel, nes tiek 590 gauna nuo 570sli tiek 6990 gauna nuo 6970cf, o kainos dvieju ploksciu iseina pigiau tik 6990 galima jau rast pigiau nei dvi 6970 bet ir maziau galios. Taciau sios plokstes yra protingas sprendimas tiems kas neturi vietos dezeje dviem plokstem arba mobo nepalaikos cf ar sli. Renkantis viena is ju reik ziuret kuriuos zaidimus zaidi ir nuo to tasko daryt sprendima, nes vienur laimi 6990 kitur 590. Siam musyje lygiosios!!!!

  45. vacoum parašė:

    to Zveris nr 1:
    pilnai sutinku.

    Dar vienas pastebejimas: kad pagrinde dabar pateikti testai su vidutiniais frames, o man daug svarbiau minimalus. Ir vaizdo nustatymus visada nusistatau pagal minimalius. Kas is to, kad freimu sociai, bet kai zaidi saudykle ir tave uzpuola is visu galu frame rate nukrenta staigiai. Ir pagal mano pastebejimus NV geriau susitvarko su minimaliais FR.

  46. Deft parašė:

    Kad min fps didziojoje dalyje vienodi, o realiai juos itakoja daugiau hdd, ar ram sparta, butent del ju buna parkovimo sustabdymas del apkrovos ir musamas sekundei fps

  47. Zveris nr 1 parašė:

    vacoum +1
    su min fps faktas , bet pamirsai mikro lagus , tokius smulkius trukciojimus.
    Mam juokas ima , puse rasineja vejus , sedi su kaskokiom low end , varo apie 3d , gi ne jusu nosim , cia sneka aina ne apie amd vs nvidia cs\’ui lost , o apie gtx 590 vs hd 6990.

  48. Deft parašė:

    Zveris apie situos mikro lagus sneki? http://www.youtube.com/watch?v=DjpN5HoX8xA 🙂

  49. Povilas parašė:

    niu va, o as naudoju 1 VGA ir crysis 2 eina be jokiu lagu 🙂

  50. sangiyaro parašė:

    Zveris nr 1>
    Kas tie mikro lagai ir del ko jie atsiranda atsiranda, jei fps nenukrenta? Nes is tavo pasakymo tai fps kritimai ir mikro lagai skirtingas dalykas.
    Del min fps tai yra testu kur juos pasrodo, kad ir pas kokius HardwareCanucks visi testai su min fps ar pas HardOCP net fps grafikai yra.

  51. nanoWorld parašė:

    Jus ji geriau ignoruokit, tai maziau kliedesiu rasys trolinimo tikslais.

  52. Zveris nr 1 parašė:

    nanoWorld
    Jau apie tavo pigius narkotikus viskas aisku is auksciau pateikto komentaro , kur visiskas kosmosas. Kaip matau neturi ka parasyt tai bile parasyt , va dalyvis atsirado… 😀 ir ka tai turi bendro su gtx 590 ar hf6990 ?
    Deft
    Aha gal dar surask kur su kokiom 6600gt losia ir su 0,0001 alpha draivais bando , nemanai , kad bus geriau ? Kaip matai mano pateiktam video , normalaus testintojo , viskas su gtx 590 veikia puikiai ir crysis 2 , nufilmavo normaliai , o ne kosmosa , o su hd 6990 ne , o ka tai turi bendro su 6600gt tai as net neisivaizduoju.
    sangiyaro
    Nu kas , kas , kai is 70 fps soka i 30 fps , va kas -losi bc 2 bum 90 fps , bum is tanko i nama ir 30 fps , kita sekunde vel 90 fps , ir per tokias nesamones gaunas avg 70fps , nors svarbiausia yra min 30fps , kur kas sekunde sokineja is kosmoso iki zemes , va kas, bet aisku geriau primest slanga -ka amd fanai ir daro.
    Ehh ka cia su vaikais gincytis , jai 90 procentu cia sedi su low end amd korta ir cs\’a losia, o didysis trolinimo ekspertas , kuris is pigiu narkotiku i kosmonautus meto – sedi isvis be vaizduskes 😀 , jam uztat gerai paint\’a veza 😀

  53. Atavar parašė:

    nanoW: cia tikrai \"silikonas\" 🙂 tie patys issireiskimai, tie patys argumentai, frazes… dabar kaip apie bc2 parase vos ne ta pati ir man abejones dingo.

  54. nanoWorld parašė:

    Na, man itarimas toks kilo is karto, nes pastebejau, jog \"xFiniti64\", \"Marshal\", \"Zveris nr 1\" ir \"Jis_visada_salia\" nusisnekejimas labai panasaus lygio, o ir vaikiskas tonas pas visus analogiskas, tad greiciausiai bus tas pats vienas zmogus, tiketina patyres kokia nors nuoskauda gyvenime nuo AMD, kaip kad pavyzdziui, gal kazkada buvo nusipirkes koki 1.8GHz Netburst\’ini Celeron\’a, o paskui pastebejo, kad panasios kainos Athlon\’as ji drastiskai lenkia, ar tarkim, gal kada nusipirkes buvo koki P4 EE uz 3k litu, o po to pastebejo, kad 800Lt vertes A64 3500+ ji lenkia – manau kazkokia panasia visgi nuoskauda zmogus gyvenime \"nuo AMD\" kazkada patyre, kad tokias nesamones raso pastoviai, tad tokius \"patologinius\" geriausia ignoruoti 🙂

  55. Deft parašė:

    Zveris, tai sneki jog blogai min fps bet sakai kad 590 geriau del 6990 vien ant to bet pasiziuri testus su min fps ir absoliuciai visuose testuose pas 590 min fps mazesnis, taigi zmogau daryk isvadas

    http://www.hardocp.com/article/2011/03/24/asus_geforce_gtx_590_video_card_review/3

  56. Ambient parašė:

    juk akivaizdus irodymai,jog AMD isejo geresnis ir galingesnis produktas nei NVIDIA. Ko tas zveris cia draskosi kai nesveikas su velniai zino kokiais linkais. Ar matai kaip svila tavo GTX\’as?? NVIDIA fane tu.. eik pats cs geriau pazaist high-end\’e.. NUSTOK NESAMONES RASINET.

  57. Santechnikas parašė:

    Tai kad jus cia beveik visi ligoti…nvidia….ati…koks blin skirtumas:D

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.