nVidia GeForce GTX 590 turėtų pasirodyti rytoj

Teigiama, jog naujasis kompanijos nVidia flagmanas, žinomas GeForce GTX 590 vardu, turėtų pasirodyti jau rytoj, o internete pasirodė galutinės produkto specifikacijos bei nuotraukos, kaipgi atrodo produktas ir jo pakuotė.

Vienas technikos entuziastas sugebėjo gauti Asus GeForce GTX 590 pakuotę ir pasidalino oficialiomis specifikacijos bei pakuotės nuotraukomis. Pranešama, kad GTX 590 varo du GF110 lustai, kurie dirba 607 MHz dažniu. Vaizdo posistemis taipogi pasižymi 1024 CUDA branduoliais, 256 bitų atminties pralaida ir 3GB GDDR5 darbine atminti, kuri įprastiniuose GeForce GTX 590 variantuose dirba 3414 MHz dažniu.

Asus GeForce GTX 590 standartinis variantas taip pat turi SLI jungtį, kas leidžia sujungti tokius du galiūnus, tris DVI išvestis bei vieną mini DisplayPort. Asus su vaizdo plokšte pateikia ir Voltage Tweak programinę įrangą, kuri padės spartintojams. Gaminį aušiną masyvus radiatorius, o virš jo centrinėje dalyje matome vieną ventiliatorių.





7 Komentarai

  1. cepukas parašė:

    na bet cia jau matosi,kad ausinimas,o ne kazkoks vaiku zaisliukas,kaip ant 6990 😀

  2. BC00 parašė:

    Panaudoti 2x vapor chamber radiatoriai.

  3. Atavar parašė:

    Gigabyte GeForce GTX 590 Exclusive Bundle Detailed, Benchmarked
    http://www.techpowerup.com/142701/Gigabyte-GeForce-GTX-590-Exclusive-Bundle-Detailed-Benchmarked.html

    ar jie isprotejo? 1200$ kinijoj uz GTX 590+pele(kaina 60$)+max 40$ uz deze/priedus??? Ir uz ka… kai jau aisku, kad 590>=<6990 ir aiskaus nugaletojo sitoje poroje nera, viska lems tik kaina.

  4. Povilas parašė:

    niu kad nelabai, manau daugumoje sintetiniu benchmarku, zaidimu benchmarku, GTX590 pasirodys siek tiek geriau, o jei geriau? kas belieka? tik uzsikelti belekokia kaina, viskas taip kaip priklauso. galbut dar ausinimas patrauklesnis, tylesne? permesim ryt aki i bench\’us ir nuomone susidarysim. jau dabar galiu speti, kad 6990 bus tikrai pigesne, bet cia high-end korta, tai kas pirks, kaina mazai kam bus aktuali, cia tik mums tokiems, ohohoho.

  5. Atavar parašė:

    povilas tu bent ziurejai linka? testus? ar tik seip rasineji, kad 1k+ yra \"viskas kaip priklauso\" \"pasirodys siek tiek geriau\" ?
    1-2% skirtumas imho yra \"daugiau maziau lygu\", ir viska lemia kaina… na ir zinoma tavo mineti garsas/kaitimas ko mes iki siol nezinom.

    na ryt bus kruva kitu testu ir oficiali kaina, bus matyt ar ten gigabytas \"sh sumale\" ar tokia tendencija 🙂

  6. enerasu parašė:

    na panasu kad ant high rez, tam kam ir sukurtos high end kortos amd bus prieky… 🙂

  7. Povilas parašė:

    atavar atausk biski, perkantis high korta vistiek ziures kuri spartesne daugumoje populiariausiu game… gal tu kaip lietuvis ir ziures i kaina, bet USA, ar UK, jie ziuri i sparta, jiems ten dzin kad permoka pinigus, nors to skirtumo visai negauna.

    p.s jau yra benchmarkai, nuostabi vga:) ner ka ir bepridurt.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.