„Nvidia GeForce GTX Titan X“ oficialiai išleista (atnaujinta)

Šiandien pagaliau oficialiai išleista „Nvidia GeForce GTX Titan X“ vaizdo plokštė. Specifikacijos nieko nenustebins, nes jos visiškai atitinka tai kas buvo nutekinta prieš keletą dienų. Nors „Nvidia“ naujasis flagmanas ir pristatytas, bet interneto platybėse apžvalgų kol kas nematyti dėl „Nvidia“ draudimo kuris pasibaigs 21:00 mūsų laiku.

Taigi  „GeForce GTX Titan X“ turės 3072 „CUDA“ branduolius, kurie veiks  1002 MHz dažniu, o Boost režime iki 1089 MHz. Atminties posistemė turės įspūdinga 12 GB talpą ir tiksės 7 GHz efektyviu dažniu, o su grafikos procesoriumi bendraus per 384 bit atminties kontrolerį. „GM200“ turės 192 TMUs ir 96 ROPs vienetus. Šiai vaizdo plokštei elektra bus tiekiama per papildomus šešių ir aštuonių kontaktų maitinimo kabelius, o visa tai sutalpinta į 250 W TDP reitingą. Kaina tikriausiai nieko nenustebins, ji bus 999 JAV doleriai.

Keletas apžvalgų:

8 Komentarai

  1. Katonas parašė:

    Mano galva išėjo pervertintas produktas, o jau ta kaina kai spartos už GTX 980 tik 25-35% daugiau, bet žinoma bus kas pirks, nes kaip bebūtų sparčiausia vieno branduolio vaizdo plokštė. Techpowerup apžvalgoj geras testas su atmintim, max psiemė COD AW, net 7.3 GB, ir tik keli vos perlipo 4GB ribą. kiems ram užtenka mažiau. Na lauksim R9 390X

  2. aiwaris parašė:

    tai gerai nors kad pigi:D

  3. vacoum parašė:

    to Katonas, taip, pervertinta. Pervertinta pagal spartos lygi, pagal tranzistoriu bei atminties kieki pats tas. Plius 1000 baksu, tai pvz amerikoje kiek minimumas ? Per metus apie 15.000 USD ? tas kas reiskia paimti 2 tokias plokstes nesukant sau galvos ?

    Europoje mokesciai, dar kainu politika su eurais, logistika, ir kaina vos ne dvibubai, ir lietuviams su ju minimaliu ar vidutiniu atlyginimu plokste tampa tikrai brangia, ir tikrai verta paskaiciuoti ar verta uz ja moketi. Bet jei europoje kas normaliai uzdirba 4000 – 6000 euru i rankas, tai ….

  4. vacoum parašė:

    yra jau azvalgu su OC versija, tai lenkia daugumoje atveju 970 sli ir kartais 980 sli. Grubiai tariant 980 sli pirmoje vietoje.

    Jei informacija internete nemeluoja, tai OC versija priduoda 10 – 17% (grubiai) spartos.

    Manau uz savaites ar dvieju bus tiksliai aisku kas kiek ir kaip.

  5. BC00 parašė:

    Kol gtx 980 eis už savo MSRP kainą, tol titan x neatrodys taip jau ir tragiškai:) bet kai dabar pas vokiečius prašoma 1149 euro, tai negelbsti ir gtx 980:)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.