nVidia GTX 465 atkeliauja į rinką

Vienas iš didžiausių ir žinomiausių JAV mažmenininkų, internetinė parduotuvė Newegg į savo kainoraščius įtraukė nVidia GeForce GTX 465 vaizdo plokštes. Internetinėje parduotuvėje matomi MSI bei Asus pasiūlymai.

MSI N465 GTX bei Asus ENGTX 465 už Atlanto kainuoja 280 JAV dolerių ir tai nėra didelis siurprizas, nes panašūs skaičiai jau šmėžavo praėjusią savaitę, nors, žinoma, tai nebuvo patvirtinta informacija. Dažniai taip pat visiškai aiškūs – 607/838/1215MHz atitinkamai lusto, atminties ir „šešėlinių“ vienetų.

Nepaisant to, kad Europos rinkai skirtos versijos kainynuose dar nepasirodė, spėjama, kad GTX 465 senajame žemyne gali kainuoti apie 250 eurų. Tai reiškia labai panašią kainos zoną, kurioje dabar yra praėjusiais metais pasirodęs AMD Radeon HD 5850 posistemis.

Nors mes vis dar laukiame išsamių apžvalgų, pirmieji duomenys rodo, kad nVidia GTX 465 sunkiai sekasi įveikti AMD HD 5850 rodomą pajėgumą. Visgi atkertama, kad vaizdo plokštė dar oficialiai nepasirodė ir nėra pilnai jai pritaikytų tvarkyklių.

3 Komentarai

  1. Heloxx parašė:

    Lai kainu karas prasideda

  2. tarciokk parašė:

    statau už ati žemesnes kainas 😉

  3. developeris parašė:

    gaila istikruju , kad atsako taip ilgai reikia laukti… , bet tikekimes pagaliau kils karas 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.