nVidia GTX 470 kaitimą mažina nestandartiniai sprendimai

Grafinius posistemius gaminanti kompanija Inno3D šią savaitę pristatė neįprastinio dizaino nVidia GeForce GTX 470 versiją praminta Hawk vardu. Vaizdo plokštė naudoja firminį kompanijos iChill radiatorių ir keletą aušintuvų.

Kaip ir minėjome, vaizdo plokštę aušina nestandartinis sprendimas – Inno3D suprojektuotas iChill radiatorius bei trys aušintuvai. Nepaisant to, kad iš pirmo žvilgsnio šis sprendimas turtėtų veikti gana garsiai, kompanija tvirtina, kad garsumo lygus yra 18-29 dBA ribose. Galime priminti, kad standartinės GTX 470 pasiekia 38 dBA garsumą.

Inno3D GeForce GTX 470 Hawk, pasak kompanijos, dirba net 22C mažesne temperatūra, nei standartiniai modeliai. Kaip parodė įvairūs testai, apkrauta nVidia GeForce GTX 470 įkaista iki 92C laipsnių temperatūros, o Inno3D Hawk – vos iki 70C.

Išskyrus išskirtinį aušinimą, Inno3D GTX 470 Hawk yra įprasta nVidia standartinė vaizdo plokštė, naudojanti tą pačią žalią montažinę plokštę. Kaip ir visos kitos GTX 470 rinkoje, ši turi 448 CUDA branduolius, 1280MB GDDR5 darbinę atmintį ir 320 bitų pralaidą.

10 Komentarai

  1. Crunk parašė:

    bet uzima 3 slotus

  2. SB parašė:

    Crunk>Taip, tas tiesa. Nera ji maza.

  3. Atavar parašė:

    idomu kaip SLI imanoma tokias butu sujungti

  4. forxis parašė:

    Atavar reikėtų daug vietos čj 😀 o šeip manau nestandartinis bet geras sprendimas 🙂

  5. SB parašė:

    Tiesa sakote, SLI cia butu problema, bet nemanau, kad butent dabar reiketu SLI su GTX 470. Spartos pakanka. Kas del ausinimo sprendimo, stebina sumazejas triuksmo lygis.

  6. Runonce parašė:

    Kad SLI nepadarysi dar cia manau ne paskutine problema,manau ir svoris jos nemazas,taigi geriau jau is kart parist ja kokiu virvagaliu pakabint:D,nes per ilgesny laika gali islinkt,ar net isluzt is PCI-E:D

  7. tomaxsas parašė:

    Runonce: a tai tu niekada plokštės neprisuki prie korpuso?

  8. Runonce parašė:

    VGA?ne,niekada,neskaitant priekio kur prie korpuso tvirtinasi,bet plokstes islinksta nuo kito galo kabojimo…nu nebent inno3D gtx470 nusipirkes ziureciau kaip nors pritvirtintir kita gala,bet to neprireiks,nes as inno firmos nepirkciau

  9. dizaika77 parašė:

    cia kaip tam senam baire su geforce
    http://www.youtube.com/watch?v=WOVjZqC1AE4
    😀
    nepavyko mazuciams gt4xx serija, uztat taip ir tempia ta vargana laika su masine serija, bando kazka upgreidint…

  10. pushaz parašė:

    dizaika – jau maniau kad didesniu fanboju nebera 😀
    pradziuginai 😀
    kazkaip visi saitai atvirksciai sako,nu bet tau gi geriau zinot 😀 EGZPERTAS 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.