nVidia ketina praplėsti GTX 500 seriją?

Kompanija nVidia labai rimtai ruošiasi konkurento AMD serijai HD 6900, kuri turėtų pasirodyti jau kitą mėnesį prieš šventinį sezoną. nVidia neseniai pristatė GTX 580 vaizdo posistemį, o dabar kalbama apie naują gaminį – GTX 570.

Nors tai, žinoma, nėra patvirtinta informacija, pranešama, kad nVidia GeForce GTX 570 vaizdo posistemis pasirodys kažkada gruodį ir papildys GTX 500 seriją. Šio produkto sparta turėtų būti labai panaši į GTX 480, tiesiog vaizdo plokštė bus taupesnė ir pigesnė.

Teigiama, kad GeForce GTX 570 naudos kiek modifikuotą GF110 lustą, kuris debiutavo su flagmanu GTX 580. Spėjama, kad vietoje 512 srovių procesorių, kurie yra naudojami GTX 580, jo lėtesnis brolis GTX 570 turės 480 vienetų. Viena aišku, kad GTX 570 konkuruos su AMD Radeon HD 6950 ir kainuos mažiau, nei flagmanas GTX 580.

4 Komentarai

  1. Neveris parašė:

    Nieko gero 🙂 Jei perki,tai perki Besta 🙂 Siuo atveju idomiausia 6970 sparta ,ar des 580 flagmana 😀

  2. Kiberbobas parašė:

    toNEVERIS nu aisku nieko gero jai tavo tete ir mama uzdirba dax,uja ir gali kaskarta tik pasirodzius nupirkti suneliui vaizdo plokste kuri kainuoja 1.500 lt ir daugiau… kai kurie dziaugiasi po tris keturis metus tiek kainuojanciu visu kompiuteriu o ne tik vaizdo plokste… o be to ir uzdirba tiek AMD tiek NVIDIA daugiausia ne is tokiu flagmanu o is vidutines klases ploksciu taksto jos daugiausia ir sulaukia demesio, kainos ir kokybes santkis

  3. aiboforcen parašė:

    tai aisku, kad des, vien del to jog nukele isleidima, kazkada ismastys ati, o del neveris tai tikriausiai kiberbobas atspejo, teveliai suneliuj hardware perka 😀

  4. pushaz parašė:

    ooooo,kokie EGZPERTAI LOL 😀
    o kas Nvidiai neleidzia isleist kokios 595? Ka greiciausiai ir padarys…
    Dejikai 😀

    edit:http://www.fudzilla.com/graphics/item/20924-nvidias-dual-chip-card-waits-for-antilles 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.