nVIDIA neatmeta galimybės išleisti vaizdo plokštę su dviem Fermi branduoliais

Šiuo metu jau daugeliui nebesitikint išvysti nVIDIA Fermi produktų ne anksčiau nei kovo mėnesį, kyla klausimas ką nVIDIA yra paruošus CES 2010 parodai ir ar galima sulaukti dvibranduolio Fermi architektūra paremto vaizdo spartintuvo.

Norėdami rasti atsakymą į šiuos klausimus, vienam Turkijos IT portalui pavyko susisiekti ir pakalbinti nVIDIA atstovą spaudai. Dešimties minučių pokalbis atskleidė, jog:

* nVIDIA nesiruošia pateikti detalesnės informacijos apie Fermi specifikacijas CES 2010 parodos metu. Tėra galimybė, jog bus paviešinti tik architektūriniai Fermi sprendimai.

* Kompanija įsitikinus, jog Fermi bus nepralenkiama visose srityse: žaidimuose, skaičiavimuose, modeliavime.

* \“Žalieji\“ neatmeta galimybės pristatyti du grafinius Fermi branduolius turinčią vaizdo plokštę.

* Šiuo metu kompanija stengiasi užbaigti tvarkyklių kūrimą.

* nVIDIA nesiruošia trugdyti Lucid Hydra technologijos plėtojimui ir neatmeta galimybės bendradarbiauti ne tik su TSMC, bet ir Globalfoundries.

* ION 2 platforma bei Tegra 2 procesoriai bus pristatyti CES 2010 parodoje.

12 Komentarai

  1. Vytautas parašė:

    Daug žada, bet kol kas nieko neturi… Reik tikėtis geriausio 😀
    P.S. truKdyti…

  2. pushaz parašė:

    ati zada,amd zada,intelis zada,mac\’as zada, ir t.t. – visi sako kalbas pries isleidma,kas cia nesuprantamo?
    O kad su globalfoundries zada dirbt tai gerai,nes TSMC ryskiai turi problemu,ir kol ju tures,mokesim negrazias kainas

  3. Deft parašė:

    tai nvidia akivaizdiai bus spartesne bent jau vieno lusto GPU, bet ar ta sparta bus verta savo kainos ir elektros isskiriamu sanaudu, kai lietuveleje ne pyragai su elektros kainom greit bus 😀

  4. BigMan parašė:

    as savo kompa \’\’uzrakinsiu\’\’ 2010 metais, nes nebeislaikysiu 😀

    i tema:

    saunu, kad yra kur tobuleti. Tegul tik daro, nuo to tikrai nebus blogiau 😉

  5. artasas parašė:

    Deft: Nereikia tiems debilams Europos Sajungai uzdarinet Ignalinos AE,rusijoje simtai tokio tipo elektriniu veikia daug metu ir viskas gerai,issigando blt Cernobylio… Uztat kiek elektros,kiek yra sutaupoma! Ekonomika blt…Tik kad pinigus atplaut kai statys nauja..

  6. Maariux parašė:

    artasas, nebus lt atomines elektrines…nebus. Uz elektra mokesim 2x daugiau ir tiek. Reikia valdziai padekoti..Savo nafta kaimynams parduodam pigiau nei sau, dujas leidzia per nezinia kiek tarpininku, sildyma prichvatizavo ir daro ka nori, at. elektrine isporcialiavo, mokescisu uzkele, visiems kelnes numove ir sau uzsidejo.

  7. Deft parašė:

    artasas, stodami į ES mum pateikė salygas, mes sutikom, dabar kai reikia jas vykdyti, tai maždaug oi ne dede prasau leisk neuždaryt, reikėjo mastyt prieš sutinkant.

  8. pekinas parašė:

    tigi uzdarymas mums nieko nekainuos, dave 5mlrd uzdarymui, tik dabar reiktu elektros saltinio alternatyvos, kazkaip labai ilgai deramasi su svedima, su lenkija, musiau vel pinigeliu salis per daug turi tai reik issidalind. Bet anyway cia offtopic…

  9. Storasis parašė:

    Kazkaip man nerimas del to Fermi.. Ar tik nebus koks fiasko, kazka jie ten paskubom lipdo ir nelabai noriai specifikacijas duoda

  10. developeris parašė:

    Jap 🙂 tas informacijos slepimas rodo , kad jie turi kazkokiu problemu 🙂 , nes kitaip manau reklamos butu sociai 🙂

  11. pushaz parašė:

    G80 irgi slepe,o kas is to gavos gerai zinom – ati vos sugebejo po daugiau nei 2m pasivyt.
    Kas liecia problemas – faktas kad kazkokiu islenda,kitaip tiek ati,tiek Nv leistu A1 chipus ir vargo nematytu.Man labiau panasu,kad nori kazkoki apsidraudima pasidaryt,jei sakykim ati sumastytu koki 5890 isleisti.
    Butu problemos,butu \"patikimu\" gandu,dabar gi tie gandai yra apie veikiancius pavyzdzius ir .t.
    Niekad nelinkes speliot,apart juoko nebent,nes tie speliojimai beverciai kol nera realaus produkto.
    Beje,nuo kada nors viena firma nori atskleist savo info pries pasirodant ju produktams?Netgi jiems pasirodzius,jie buna uzdeje tam tikra limita straipsniams iki oficialaus ju pasirodymo,taip kad nieko cia itartino nematau,nustokit jieskot samokslo teoriju kur ju nera

  12. Povilas parašė:

    naujausi saltiniai teigia kad fermi isleidimas nukeltas i kova:) taigi ati gali dar kelt kaineles:) ir dominuot utiutiu dar ilgai:) senesniuose straipsniuose teige jog nera reiksmes ati 2 menesiai domanivavimo, o 5-6 menesiai? 😀 kazkas nesilipdo su tais fermi:)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.