„nVidia“ pradeda „GeForce GTX VR Ready“ programą

„nVidia“ pranešė, kad pradeda naują programą žaidėjams padėsiančia pasiruošti virtualiai realybei  – „GeForce GTX VR Ready“.

„nVidia“ pradeda bendradarbiavimą su kompiuterių bei vaizdo plokščių gamintojas, kad pasiruošimas virtualiai realybei būtų kuo sklandesnis. „GeForce GTX VR Ready“ programa turės pašalinti galimus nesusipratimus ar aparatinė įranga yra pajėgi atvaizduoti virtualią realybę. Norint pateikti malonius virtualios realybės pojūčius reikalinga septynis kartus didesnė vaizdo plokštės galia nei esamiems trimačiams žaidimams. Naudojant virtualios realybės akinius kiekvienai akiai turi būti tiekiamas ne mažesnis nei 90 kadrų per sekundę vaizdas, ką pasiekti reikia aukščiausios klasės komponentų.

„nVidia“ mano, kad norint naudotis virtualios realybės įrenginiais minimaliai reikia „GeForce GTX 970“ vaizdo plokštės. Su nauja programa jums liks mažiau galvos skausmo, nes jei ant kompiuterio ar vaizdo plokštės pakuotės matote „GeForce GTX VR Ready“ ženkliuką, tai kompiuteris ar grafikos spartintuvas pasiūlys puikius virtualios realybės potyrius.

4 Komentarai

  1. Mekis parašė:

    Tikiuosi neprilips sitas reikalas. Labai durnai atrodo zmones su tuo daiktu ant galvos.

  2. Jordan parašė:

    Koks skirtumas kaip atrodys, juk namie sėdi. Šeipten su tom rrankenėlėmis kažkai valdyti reikia. IĮdomu kaip jei nori su pele ir klava. Jei koki mygtuką rast ant klavos pzdc.

  3. ziogzzz parašė:

    Kas megsta zaisti zaidimus su vairu: kaip Assetto Corsa, Project Cars. Arba lektuvu simuliatorius, tai manau tikrai isigis Oculus Rift. Nes siuo metu jei netureciau vairo, tai praktiskai nezinau kam jis man butu reikalingas, zinoma, iseis daug daugiau zaidimu, kurie palaikys Oculus rift, galimybes tik plesis.

  4. TavoMama parašė:

    Sekiau aš tą daiktą nuo pat kickstarterio, bet kai juos nupirko feisbukas dalis entuziazmo dingo. Vakar kainą paskelbė – $599, tai pas mus bus kokie €749. Dar pora šimtų vėliau, kai išleis gamepadą. O buvo kalbėta apie $300-$400. Šito daikto sėkmė priklauso nuo to kiek jam bus sukurta contento, contento kiekis priklauso nuo to kiek bus vartotojų, vartotojų skaičius priklauso (kol kas) tik nuo kainos. Kažkaip nieko gero nesišviečia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.