nVidia pradėjo bandyti Kepler lustus

Įvairūs technikos portalai praneša, jog grafinių plokščių plėtotojas nVidia pradėjo bandyti Kepler kodiniu vardu žinomus lustus, kurie pakeis esamos kartos Fermi šeimos lustus, kurie, kaip žinia, šiuo metu prieinami po GeForce 400 ir 500 serijomis.

Kepler šeimos lustai turės GK1xx kodinius vardu, kai Fermi lustai pasižymi GF1xx kodiniais vardais. Kaip teigiama, nVidia pradėjo gaminti ir bandyti GK107 vardą turintį lustą, kurio vardas mums sako, jog tai yra vidutinei klasei skirtas lustas.

Labai tikėtina, kad dėl 28nm technologinio proceso, kuris dar nėra visiškai įsisavintas, nVidia naudos „nuo apačios į viršų“ strategiją bandydama savuosius lustus, pagrįstus nauja architektūra. Kompanija iš pradžių bando paprastesnio dizaino lustus ir palaipsniui pereis prie sudėtingesnių.

Kaip ankščiau mums teigė nVidia, pirmieji Kepler lustais pagrįsti grafiniai posistemiai prekyboje veikiausiai pasirodys įsibėgėjus pirmajam kitų metų ketvirčiui, o konkurentas AMD kažkada žadėjęs naujos kartos grafinius posistemius dar šiems metams, naujos informacijos taip iki šiol ir nenurodė.

1 Komentaras

  1. daimonass parašė:

    \"AMD kažkada žadėjęs naujos kartos grafinius posistemius dar šiems metams, naujos informacijos taip iki šiol ir nenurodė\"

    http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=152731&highlight=amd+7000

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.