„NZXT“ pristato „Kraken G10“

„NZXT“ bandys mus sužavėti naujuoju savo laikikliu skirtu vaizdo plokštėms. Kompanija mėgins pasiūlyti gerą produktą už priimtiną kainą. „Kraken G10“ – laikiklis skirtas montuoti vandens aušintuvus visoms modernioms vaizdo plokštėms nepriklausomai nuo vaizdo procesoriaus gamintojo. Pats laikiklis pagamintas iš metalo, kaip teigia „NZXT“, „Kraken G10“ suderinamas su kitų gamintojų vandens sistemomis, o sąrašą rasite čia. VRM bei kitų vaizdo plokštės aušinimu rūpinasi 92mm ventiliatorius sumontuotas į laikiklį.

Gamintojas teigia, kad „Kraken G10“ turėtų pasiūlyti 40% efektyvesnį aušinimą nei standartiniai AMD ar „Nvidia“ aušinimo sprendimai suporuotas tarkim su bet kuria iš „Kraken“ vandens sistemų. Šis puikus „NZXT“ kūrinys JAV rinkoje kainuos tik 29$, apie kainą Europoje  žinių neturime.

 

6 Komentarai

  1. zirnis parašė:

    kaina, tai pasaka, idomu kiek slotu uzima

  2. ZeroFM parašė:

    Matosi kad 3-is

  3. zirnis parašė:

    slapcia tikejaus, kad 2 😀

  4. Katonas parašė:

    Nepykit susimoviau, paredagavau straipsnį, kuri ne taip supratau, pasirodo čia tik vienas tas laikiklis 29$, atsiprašau už suklaidinimą

  5. Asamite parašė:

    Atrodo gerai 🙂

  6. Jordan parašė:

    Pats laikikis + fan’as 29.99$, o jau gpu pats isimesi, kad ir corsair h50 ar antec kuhler 620, tik vat neaisku ar kokiu heatsinku bus prideta ir kaip ausinsis vrm (ne VRAM, tai skirtingi dalykai). As visgi manau imsiu jau isbandyta reikala – Accelero Extreme III, ausinti savo R9 290.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.