OCZ džiaugiasi puikiais SSD pardavimais

OCZ kompanija pranešė, kad paskutiniame fiskalinių 2011 metų ketvirtyje pasiekė rekordinį pardavimų skaičių, kai už visus parduotus savo produktus surinko 64,6 milijonus JAV dolerių, o prie to prisidėjo labai geri SSD kaupiklių pardavimai.

Kaip rašoma pranešime spaudai, paskutiniame fiskalinių 2011 metų ketvirtyje, kuris baigėsi vasario 28 dieną, buvo matomas net beveik 100 procentų pajamų augimas lyginant šį su 2010 fiskalinių metų paskutiniuoju ketvirčiu. Didžiąją dalį pajamų sudarė SSD kaupiklių padalinio pajamos, kurios siekė net 58,2 milijonus JAV dolerių.

Nepaisant to, džiuginančios pajamos kompanijai pelno neatnešė. Kompanija patyrė 9,3 milijonus grynojo nuostolio, tačiau žada atsigriebti 2012 fiskaliniais metais, kurie prasidėjo kovo 1 dieną. Kompanija tikisi per fiskalinius metus surinkti 300-330 milijonus JAV dolerių pajamų ir uždirbti apie 15-20 milijonų JAV dolerių.

2 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    Ha juodariu firma, per metus vos 15mil pelno zada gaut, o seimo narys tiek seime per pusmeti pavogia

  2. SB parašė:

    ToBeX>Cia panasus i AMD atveji, ir jie ilga laika dirbo i minusa. OCZ taip irgi dirba jau kuris laikas. Kas gali buti laimingi, tai ju esami darbuotojai, nes jie ar taip, ar taip alga gauna, tiesiog akcininkams minusas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.