OCZ išleidžia hibridinį RevoDrive kaupiklį

Dar vasaros pradžioje vykusioje Computex 2011 parodoje OCZ kompanijos pademonstruotas hibridinis RevoDrive kaupiklis, panašu, jog yra paruoštas masinei gamybai ir netrukus turėtų pasiekti parduotuvių lentynas.

Neveltui šis RevoDrive vadinamas hibridiniu, mat OCZ inžinieriai į jį įkomponavo 100GB SSD bei 1TB talpos HDD kaupiklius. Dataplex programinė įranga sugeba paskirstyti dažnai naudojamus duomenis į SSD, o mažiau naudojamus nukreipia į talpesnį HDD kaupiklį. Pažangūs duomenų paskirstymo ir spartinimo algoritmai užtikrina nepriekaištingą spartą ir produktyvumą net ir naudojantis pačiomis reikliausiomis aplikacijomis. OCZ Revodrive naudoja PCI-Express x4 jungtį ir ketina pasiūlyti 120,000 įvesties/išvesties instrukcijų per sekundę (IOPS) skaičių, rašant 4kB dydžio duomenis. Maža to, RevoDrive turėtų pasiekti net 910MB/s rašymo greitį. Kaip HDD kaupiklį, OCZ pasirinko 2.5 colio 5400 rpm besisukantį Toshiba\’s MQ01ABD modelį.

Gamintojas atskleidė ir naujojo RevoDrive kainą – 499.99$. Neatmetama galimybė, jog ateityje OCZ pristatys ir kitų RevoDrive modelių, tarpusavyje besiskiriančių SSD ir HDD kaupiklių talpa.

2 Komentarai

  1. simple parašė:

    \"įvesties/išvesties instrukcijų per sekundę\"
    Ar tikrai kalbame apie instrukcijas, o ne operacijas? 😉

  2. BC00 parašė:

    Tai yra vienas ir tas pats.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.