OCZ: Mes parduodame daugiausiai SSD kaupiklių

Kadaise buvęs aukštos klasės darbinės atminties tiekėju, OCZ Technology šiuo metu tampa vienu iš didžiausių žaidėjų SSD kaupiklių rinkoje. Ir iš tiesų patys OCZ teigia, jog jie yra kompanija, kuri parduoda daugiausiai SSD kaupiklių pasaulyje.

Žinoma, OCZ Technology savęs nelygina su tomis kompanijos, kurios pačios pasigamina NAND Flash lustus, kaip kad Samsung, tačiau tarp tų, kurie neturi atminties lustų gamyklų, OCZ yra viena iš didžiausių SSD tiekėjų tiek verslo segmentui, tiek ir įprastiems vartotojams.

Pasak Ryano Peterseno, OCZ generalinio direktoriaus, per įvairius kanalus kompanija jau pateikė savo SSD kaupiklius tokioms kompanijoms, kaip kad AOL, eBay, Ask.com, Boeing, Honda, Bloomberg, Dell, HP bei kitoms mažiau žinomoms kompanijoms.

Kad pažymėtų savo SSD kaupiklių verslo sektoriaus sėkmingus rezultatus, OCZ Technology Group praėjusią savaitę pranešė, jog antrajame fiskalinių 2012 metų ketvirtyje kompanijos grynosios pajamos siekė 78.5 milijonus JAV dolerių, o tai net 106% daugiau, nei tuo pačiu metu prieš metus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.