Office Starter 2010 – akivaizdžiai apkarpyta Office versija

Korporacija Microsoft jau seniau buvo užsiminusi, kad su Office 2010 biuro programų rinkinio pristatymu pasiūlys ir visiškai nemokamą šio paketo versiją Office Starter 2010. Pasirodo, kad tai bus labai apkarpyta pilno biuro programų paketo versija.

Microsoft atskleidė, ko gi reikėtų laukti atsisiuntus Office Starter 2010 versiją. Visų pirma, kažkokių stebuklų tikėtis nereikėtų, nepaisant programinėje įrangoje esančios reklamos. Teigiama, kad šiame pakete bus labai apkarpytos Word 2010 ir Excel 2010 programos, o jose reklama keisis kas 45 sekundės. Dažniausiai joje bus siūloma įsigyti pilnas Office versijas ar kitus Microsoft korporacijos produktus.

Teigiama, kad reklama nebus įtraukta į sukurtą dokumentą, tad jos baimintis nereikėtų. Bet kokiu atveju analitikai jau dabar pastebi, kad Office Starte 2010 bus labiau skirtas dokumentų peržiūrai, nei jų sukūrimui. Kol kas žinoma tik tiek, jog bus galima atlikti pačius papraščiausius veiksmus, pavyzdžiui rašyti tesktą. Tai lyg bandomoji pilno paketo versija.

Microsoft tikslas gana aiškus – kompanija tikisi, kad vartotojai išbandę Office Starte 2010 nuspręs įsigyti kažkokią pilną paketo versiją. Kompanija taip pat paminėjo, jog siųstis paketo iš naujo nereikės – nusipirkus pilną versiją užrakintos funkcijos bus tiesiog aktyvuojamos.

2 Komentarai

  1. neworld parašė:

    O ko jūs tikėjotės iš įmonės, kuri kraunasi milijardus pelno, ir dar bando prisiteisti nacionalinio biudžeto dydžio baudas?

  2. complexxL9 parašė:

    sauni imone mokanti daryti versla.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.