Oficialiai pristatytas Samsung Galaxy Tab

Samsung ir toliau plėtoja savo Galaxy produktų liniją. Kompanija visiškai neseniai pristatė Galaxy S išmanųjį telefoną, bendradarbiaudama su JAV telekomunikacijų kompanijomis pristatė keletą išskirtinių telefonų šiai rinkai, o šį kartą anonsavo Galaxy Tab planšetą.

Naujasis septynių colių planšetas iš kitų skiriasi tuo, jog rinkoje pasirodys iškart su Android 2.2 operacine sistema ir visapusišku Adobe Flash palaikymu. Jį varo 1GHz Cortex-A8 centrinis procesorius, o grafine dalimi rūpinasi PowerVR SGX640 lustas.

Samsung Galaxy Tab turi jau minėtą septynių colių ekraną, kurio rezoliucija siekia 1024×600 taško. Jis nutaikytas konkuruoti su Apple iPad, tad turi integruotą 16 ar 32GB atmintį, atsižvelgiant į modelį. Į jį taip pat bus galima įsidėti microSD kortelę.

Kitaip, nei Apple iPad, Samsung Galaxy Tab turi ir galinę, ir priekinę vaizdo kameras, ir nepaisant to, kad galinė tėra 3MP ji galės vaizdą įrašyti HD formatu. Nepamirškime paminėti LED blykstės, 3G, Bluetooth ir WiFi ryšių palaikymo.

Žinoma, produktas pasižymi ir akselerometru, GPS imtuvu, garsiakalbiu ir talpia baterija su kuria, pasak gamintojo, galima septynias valandas žiūrėti įvairius video failus. Samsung ketina įrenginį Europos rinkai pristatyti jau šį mėnesį, o kitoms rinkoms kiek vėliau.

6 Komentarai

  1. lightray parašė:

    gal kas zino kokia kaina? man daug geriau nei ipad del dydzio, android 2.2 ir flash.

  2. Pasisiauses parašė:

    Kažkur girdėjau kad kaina apie 1200 USD 😀

  3. kupas parašė:

    16GB versija 699 euru,32GB 799 euru-noras pirkti praejo…

  4. lightray parašė:

    galetu but pigesnis 🙁

  5. ToBeX parašė:

    nera brangus, kai pagalvoji, kad pas mus atliginimas 2000lt tai drasiai perkam telefona uz 700lt.
    pas juos atlyginimai 3000euru….

  6. lightray parašė:

    kam brangus, kam ne 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.