Oficialiai pristatytas Sony Ericsson Xperia Play

Daug kalbų sukėlęs ir internete vadintas PlayStation telefonu vakar oficialiai buvo pristatytas – tai Sony Ericsson Xperia Play telefonas. Šis gaminys pasižymės tuo, jog tai bus pirmasis sertifikuotas įrenginys, kuriuo bus galima paleisti PlayStation Suite platforma sukurtus žaidimus.

Sony Ericsson Xperia Play dydis – 119x62x16 mm, o jis sveria 175 gramus. Šiame telefone bus naudojama Android 2.3 operacinė sistema, jis turės 4 colių dydžio lietimui jautrų ekraną ir atslenkamą klaviatūrą, kurioje yra 4 jau klasika tapę PlayStation mygtukai (X, O, trikampis, keturkampis), du analogai ir keturi krypties mygtukai.

Naujasis Sony Ericsson telefonas turės 1GHz Snapdragon procesorių, 380 MB operatyviosios atminties, microSD kortelių jungtį, 5.1 megapikselių kamerą, A-GPS, WiFi, Bluetooth, kompasą, 1500 mAh bateriją. Xperia Play parduotuvėse pasirodys kovo mėnesį, o jo kaina kol kas nežinoma

2 Komentarai

  1. -NRJ- parašė:

    na tai tikrai neivyko sekmadieni (vakar), kiek pamenu praitos savaites gale tai buvo gan placiai paskelbta

  2. SB parašė:

    -NRJ->Cia turbut kalba apie produkto demonstracija WMC. Engadget su Sony leidimu ta Xperia Play jau sausi demonstravo, taigi cia kaip paziuresi i ta anonsa.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.