Oficialu: „Red Dead Redemption 2“ bus pasiūlytas PC platformai

„Rockstar Games“ praneša, kad „Red Dead Redemption 2“ PC platformoje bus išleistas lapkričio 5 dieną. Žaidimas irgi debiutuos „Stadia“ platformoje kai tik ji pradės veikti.

Kaip ir buvo galima tikėtis, taip ir įvyko. „Red Dead Redemption 2“ PC versija turės pagerintą grafiką, taip pat gausime naujų misijų ir ginklų. Nuo pirmos dienos veiks ir daugelio žaidėjų režimas.

„Red Dead Redemption 2“ bus galima įsigyti ne tik „Rockstar“ parduotuvėje, bet ir „Epic Games“, „Steam“ ar kitose žaidimų parduotuvėse. Tiesa, žaidimas „Steam“ parduotuvėje bus išleistas mėnesiu vėliau. Tikslios datos dar nėra. „Red Dead Redemption 2“ bus galima užsisakyti iš anksto. Tą jau spalio 9 dieną bus galima daryti naudojantis „Rockstar Game Launcher“, kituose parduotuvėse išankstinis žaidimo pirkimas startuos spalio 23 dieną.

Tie, kas žaidimą iš anksto pirks per „Rockstar Game Launcher“, dar galės pasirinkti du senesnius „Rockstar“ žaidimus. Sąrašas žemiau. Tokie pirkėjai dar gaus 50 aukso luitų daugelio žaidėjų režime. Kaip bonusas bus pridedamos papildomos misijos, tad perkantys „Rockstar“ parduotuvėje gaus daugiau turinio. Paprastai tariant, „Rockstar“ nori, kad „Red Dead Redemption 2“ žaidimas būtų perkamas jų parduotuvėje.

– Grand Theft Auto III
– Grand Theft Auto: Vice City
– Grand Theft Auto: San Andreas
– Bully: Scholarship Edition
– L.A. Noire: The Complete Edition
– Max Payne 3: The Complete Edition

Dabar dar nėra paskelbti „Red Dead Redemption 2“ sisteminiai PC reikalavimai tad nežinome ant kiek žaidimas bus reiklus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.