Oficialu: „Nvidia“ dovanos „Metal Gear Solid V“ vietoj „Batman: Arkham Knight“

Anksčiau šią savaitę rašėme, kad „Nvidia“ ruošiasi dovanoti „Metal Gear Solid V: The Phantom Pain“ žaidimą perkantiems jų vaizdo plokštes, vietoj dabar dovanojamo „Batman: Arkham Knight“, ši informacija tampa oficialia.

Po „Batman: Arkham Knight“ patirto fiasko, kai žaidimo versija skirta asmeniniams kompiuteriams net išimta iš prekybos,  dėl per didelių klaidų bei spartos sutrikimų, o galutinių pataisymų tikriausiai teks laukti iki rudens, „Nvidia“ ėmėsi taisyti situaciją, nes kompanija nebegali dovanoti šio žaidimo vaizdo plokščių pirkėjams. Nors „Nvidia“ ir praneša oficialiai, kad „Batman: Arkham Knight“, pakeis „Metal Gear Solid V: The Phantom Pain“, bet kol kas lieka neaišku nuo kada ši akcija įsigalios ir ar šiuo žaidimu bus kompensuota tiems, kas įsigijo vaizdo plokšte su „Batman: Arkham Knight“ žaidimu, bet negali juo pilnavertiškai naudotis. Šioje akcijoje dalyvaus GTX 980 Ti, GTX 980, GTX 970, GTX 960, GTX 980M ir GTX 970M pirkėjai.

Priminsime, kad „Metal Gear Solid V: The Phantom Pain“ žaidimo pristatymas numatytas šių metų rugsėjo 1-ą dieną. Jis bus skirtas asmeniniams kompiuteriams, „PlayStation 3/4“ ir „Xbox 360/One“ konsolėms.

5 Komentarai

  1. GK parašė:

    xexe,jau rasau savo plokstes pardavejams,gal sukeis kodus ar duos nemokamai MGS 5 🙂

  2. koloniukas parašė:

    Kur tu pirkai plokste? Tau buvo pridetas Batman Arkham Knight? Man nors ir buvo parasyta, kad tureciau gauti, bet taip ir nebuvo. Jauciu reiks parasyti paklausti.

  3. GK parašė:

    as norvegijoje pirkau.uzpildziau ju schemute ir atsiunte koda.nera jokiu nei nezinau,nei negavau ir pan. 😀 durniaus nieks neijungia,oficialiai yra,oficialiai ir yra 🙂

  4. koloniukas parašė:

    Padovanotas zaidimas skytech pazadus tesi 😉

  5. GK parašė:

    parasiau siandien savo norvegiukams,tai parase : jokiu problemu,stai kodas 🙂 gavau ir as savo MSG koda 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.