Omnintel: Išmaniųjų telefonų pardavimai Lietuvoje didėjo

Mobiliųjų telekomunikacijų bendrovės Omnitel pardavimų duomenys rodo smarkiai padidėjusį išmaniųjų telefonų populiarumą tarp Lietuvos gyventojų. Palyginti su 2010 metų sausio mėnesiu, liepą šių telefonų pardavimai išaugo dešimt kartų, o jų dalis tarp visų Omnitel parduotų telefonų sudarė lygiai pusę – 50 procentų.

Remiantis IDC ir Gartner duomenimis, išmaniųjų telefonų dalis bendruose Omnitel telefonų pardavimuose beveik dvigubai viršijo Vakarų Europos lygį ir beveik trigubai – pasaulio vidurkį, kurie atitinkamai yra 28 proc. ir 19 proc.

„Džiaugiamės galėdami vieninteliai Lietuvos rinkoje savo klientams pasiūlyti Apple iPhone, taip pat suteikdami palankiausias Lietuvos rinkoje išmaniųjų telefonų su paslaugų paketais įsigijimo sąlygas bei plačiausią Lietuvoje 3,5G ryšio tinklą, kad Omnitel klientai galėtų nevaržomai naudotis išmaniųjų telefonų bei programėlių teikiamomis galimybėmis.“, – sakė Omnitel prezidentas Antanas Zabulis.

Drauge stipriai išaugo ir Omnitel perduotų mobiliųjų duomenų kiekis – vien per pirmuosius septynis šių metų mėnesius „Omnitel“ tinkle jų buvo perduota 1,07 mlrd. megabaitų, palyginti su 0,73 mlrd. megabaitų per tą patį laikotarpį 2009 metais.

„Pusantro karto Omnitel tinkle išaugusį duomenų srautą didžiąja dalimi lėmė išmaniuose telefonuose įdiegtų paslaugų ir programėlių naudojimas. Populiariausios tarp klientų yra paslaugos, praverčiančios keliaujant ir neturint priėjimo prie kompiuterio – el. paštas, navigacija, orų prognozė, elektroninė bankininkystė, taip pat pramoginės – Facebook, Youtube, Omnitel Music Player.“, – teigė A. Zabulis.

4 Komentarai

  1. daniukas21 parašė:

    nu as i tuos ismanuosius skersai ziuriu, bet aisku pabandytum patiktu 😀

  2. -NRJ- parašė:

    nu kur neskelbs to omnitelis, kai bruko betkaip tuos savo ismaniuosius paskutiniasi menesiais, vare issijuose su savo pasiulimais as per savo 3 telefono numerius gal buvau kokius 10 skambuciu sulaukes is skirtingu \"konsultantu\" bet su tais paciais pasiulimais is pradziu phonus, kai mato nepasirasau, htc ir t.t.
    Tai cia kiek tokiu skambuciu per lietuva

  3. corehead parašė:

    omnitelis vienintelis siulo lituvoje iphone? netikeliai.. apple shope yra juk… o cia jau gaunasi melagyste….
    dar geras bairis straipsnyje: paskutinis sakinys.. kur zabulis sulygina omnitel playeri su facebooku ir youtube 😀

    grazi reklama…

  4. aruneusaz parašė:

    Omnitel music player – joa, pasaulinis brandas 😀 Siaip smartphonai yra gerai, na aisku kolkas lietuvoj ju neisbandziau. Bet pripratus prie ju, atgal prie nokia 3310 grizt nebesinori 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.