„OnePlus 6“ bus atskleistas gegužės 17 d.

„OnePlus“ tinklapyje patalpintas kvietimas į „OnePlus 6“ telefono pristatymo renginį. Jis vyks gegužės 17 dieną Pekine 10 val. ryto vietos laiku. Renginys yra atviras vietos žiniasklaidai ir „OnePlus“ telefonų gerbėjams. Bilietą į renginį bus galima įsigyti nuo balandžio 27 dienos, jis kainuoja apie 15 JAV dolerių.

Renginio žyma yra: „Greitis, kurio jums reikia“ (angl. The Speed You Need). Tai sufleruoja, kad telefonas turės greičiausią „Snapdragon 845“ sisteminį lustą ir kalną RAM, tikėtina 8 GB. „OnePlus 6“ ekranas turėtų būti 6.2 colio su išpjova. Baterija bus 3450 mAh talpa, o gale rasime dvigubą kamerą su 16MP + 20MP jutikliais.

Kol kas apie „OnePlus 6“ kainą duomenų nėra.

10 Komentarai

  1. YOman parašė:

    tfu bl… Ir vėl ta išpjova nelaiminga. Pripažįstu tik jautienos išpjovas!
    Nustosiu būti onepluso fanu jei tikrai tokį iškeps

  2. ZeroFM parašė:

    Buvo įdomu iki kol perskaičiau baterijos talpa …
    800€+ ir šūdinos talpos batereika …
    Zenfone Max Pro M1 ~150€ su 5000mAh baterija

    • YOman parašė:

      tai kad laiko tos batareikos dabar visai neblogai. Maniškis 3T, vidutiniškai naudojamas, tempia 3-4 paras ramiai.
      Juolab kad nestovi vietoje ekranų ir kitos geležies technologijos. Tobulinami energijos taupymo procesai…

    • Stipena parašė:

      Iš kur tokias kainas trauki? Brangiausias iki šiol jų modelis buvo 560€. Manau kaina bus ~600€. Indijoje graibstys kaip karštas bandeles.

    • zirnis parašė:

      Su mano naudojimu telefona su 3450 mAh paliksiu krauti per nakti,o su 5000 mAh ryte turesiu 40-50proc. baterijos, realiai vistiek krauti per nakti reiks 🙂

  3. IFeelYou parašė:

    Nu tikiuosi bus su Notch (išpjova), nes šiais laikais telefoną be notch’o gali pirkti tik visiškai nemadingas žmogus. Čia tas pats kas RAM lazdeles be RGB pirkt… pasigailėtina.

    • kernel_panikuoja parašė:

      As tai manau, kad notch tiesiog pakeite pasauli. Pasaulis buvo vienoks, tada Apple tare „notch!“, ir ji pakeitei i daug geresni. Ir jeigu zmogui nepatinka notch, it’s because he hates women 😀

    • mafo parašė:

      Na super mano corsair ram be RGB… taip ir maniau, kad nepataikysiu su mados banga 😀 … bet už tai gavau ventiliatorių ant viršaus tvirtinamą tai jog toks bus nežinojau, bet mat jas šunes tas lempeles svarbu, kad propeleris tilptų šalia dark rock 4-to…. 🙂 O čia į temą, kad toks telefonas egzistuoja sužinau tik dabar 🙂 🙂 🙂

  4. neanglas parašė:

    Na jei siaip paziurejus del tos isskirptes virsui tai pirmas toks tel buvo- Sharp Aquos S2. Aisku nevykusiu dizainu- spuogas kazkoks virsui .

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.