„OnePlus 6“ reikėtų laukti birželį

„OnePlus“ generalinis direktorius Pete Lau visiems atskleidė, kad sekantis telefonas flagmanas bus išleidžiamas antrojo ketvirčio pabaigoje. Kaip žinome, antrasis ketvirtis baigiasi birželio mėnesį. Nors konkrečiai neminima, kad tai yra „OnePlus 6“ telefonas, bet paprasta logika sako, kaip jis turėtų būti pavadintas. Tuo pačiu atskleista, kad šis prietaisas turės „Snapdragon 845“ sisteminį lustą. Tai mūsų irgi nestebina.

Pete Lau negalėjo patvirtinti ar sulauksime antro prietaiso 2018 metais. Kitaip sakant „OnePlus 6T“. Žvelgiant į pastaruosius du metus, tokio telefono išleidimas labai tikėtinas.

„OnePlus“ dabar bando įžengti į JAV rinką sudarydami sutartis su įvairiomis telekomunikacijų kompanijomis. Norima, kad jos pardavinėtų „OnePlus“ telefonus. Kol kas neaišku, kada apie sandorius bus pranešama oficialiai.

6 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    jetau…jau 6 😀

  2. Guja parašė:

    Pažįstamas turi OnePlus 3T-jau kaip ir senas modelis,bet..6GB RAM, diena naktį įjungtas mobilus internetas,el.paštas,socialiniai tinklai-sukasi viskas kaip bitė..

  3. Stipena parašė:

    Nesamonė, dar tik pavasarį 3T pirkaus…

  4. Gnytasis parašė:

    Toks vaizdas, kad leidžia bele išleist naujo pavadinimo modelį su šiek tiek upgreido ir tipo masės suvalgys. Nu manes neveikia tie kosminiu greičiu kylantys skaičiukai pavadinimuos 😀 sedžiu su mi 5 lyg ir užtenka 🙂

  5. Nukainotas parašė:

    Turiu Samsung Galaxy Note II (5.5″ AMOLED) ir norėčiau naujo telefono su šiek tiek didesniu ekranu (kad trumpesnioji ekrano kraštinė būtų kiek ilgesnė už Note II), bet tokio nė su žiburiu nerasi.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.