Opera Mini naudojasi daugiau nei 50 mln. vartotojų

Nepaisant to, kad Opera Software kompanijos pagrindinis kūrinys, naršyklė skirta asmeninimas kompiuteriams Opera yra kažkur dugne, mobiliai Opera Mini naršyklei sekasi labai neblogai. Pasiekta nauja gairė – daugiau nei 50 milijonų unikalių vartotojų per mėnesį.

Verta pastebėti, kad 50 milijonų riba pasiekta vos po trijų mėnesių, kai buvo pranešta apie tai, kad vieną iš mėnesių Opera Mini naudojo apie 40 milijonų vartotojų. Naršyklės populiarumas smarkiai didėja ir dėl to, jog ji stengiasi būti nutaikyta į visus pasaulio kampelius.

„Mūsų pradinis tikslas su Opera Mini buvo padaryti internetą prieinamą visiems, nepaisant turimo ryšio tinklo ar mobilaus telefono. Penkiasdešimt milijonų aktyvių vartotojų yra tikrai geras pasiekimas“, – sakė Larsas Boilesenas, Opera vadovaujantysis pareigūnas. „Opera Mini novatoriškumas ir didelis paplitimas tarp vartotojų mums padės internetą padaryti dar labiau prieinamu ir patraukliu vis daugiau vartotojų visame pasaulyje.“

Šiuo metu Opera siūlo visiškai užbaigtą Opera Mini 4.2 versiją ir Opera Mini 5 antrąją bandomąją versiją. Kitą savaitę MWC parodoje turėtų būti pristatyta versija ir Apple iPhone telefonams, o, deja, Google Android platformoje mes nieko gero nematome.

4 Komentarai

  1. Saydo parašė:

    Naudoju Opera 5.2 beta versiją. Superiukas, tik gan smarkiai stabdo, bet manau galutinėje versijoje viskas bus ištaisyta.

  2. RobiZ parašė:

    Na 4.2 man zymiai patogesne.

  3. SB parašė:

    Nenaudoju, nera normalios Android versijos.

  4. Bolik parašė:

    Aš pastoviai naudoju opera mini, i technews paprastai užeinu per ja, ir dabar rašau per ten pat. Labai patogu kai esi ne prie pc, gali visus reikalingus puslapius aplankyt ir svarbiausia tinka visiems telefonams, o ne tik super brangiems.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.