Opera Mini vartotojų skaičius peržengė 35 mln.

Pasak Opera Software pranešimo apie jų mobiliosios naršyklės statistiką rugsėjo mėnesį, vartotojų skaičius, kurie naudoja Opera Mini naršyklę, augo 11.5 procento lyginant su rugpjūčio mėnesio, o tai padidino bendrą vartotojų skaičių iki 35.6 milijono.

Praėjusį mėnesį visi Opera Mini vartotojai aplankė net 15 milijardų interneto puslapių, o tai buvo 7.2 procento daugiau, nei rugpjūtį. Naršyklės serveris, kuris skirtas suspausti informaciją, kad ši taptų labiau prieinama mobiliajam telefonui, apdorojo apie 2.1 PB informacijos.

Daugiausiai vartotojų, kurie naudojasi Opera Mini, yra Rusijoje, Indonezijoje, Indijoje, Kinijoje, Ukrainoje, Pietų Afrikoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose, Jungtinėje Karalystėje, Lenkijoje ir Vietname. Tai dešimt didžiausių šalių, kur naudojama minėta interneto naršyklė.

„Mes vykdome misiją pateikti internetą visiems jų turimose sąlygose.“, – sako Džonas von Tetzchenris, vykdantysis Opera darbuotojas. „Daugiau nei pusę pasaulio populiacijos turi mobiliuosius telefonus. Darydami mobilų internetą labiau įperkamą ir galimą bemaž kiekviename telefone, mes prisidedame prie šito veiksmo demokratizavimo. Tai reiškia, jog mes galime išplėsti interneto pasiekiamumą tokiu keliu, kuris mes iššūkį vaizduotei.“

8 Komentarai

  1. Unamed parašė:

    Gal yr kokia nors narsykle for nokia 5530 xm telef. ? Ar seip visiems tuch screen pritaikyta ,nebutinai opera mini ?

  2. Flylal parašė:

    nu opera mini tikrai geriausia, neveltui tiek vartotoju.

  3. Unamed parašė:

    Keoz – dekingas

  4. -NRJ- parašė:

    kad asmeniskai man sakykim ant manojo SE c902 ir SE W995 geriau eina 4.2 versija negu ta naujoji 5-a, ji labai isdarko puslapius. zinoma patogumu dadejo daug ir riskiai pagerino, taciau kartu ir klaidu dar yra tikekimes taisys ryskiai ta 5 beta

  5. wylx parašė:

    O ka reiskia \"2.1 PB\"?
    Gal kas zino be sutrumpinimo kaip verciasi?ačiū.

  6. -NRJ- parašė:

    turetu buti manau Peta Baitai?

  7. Padarass parašė:

    Jo, opera mini super reikalas. 5-oji dar slabnoka, bet tikiousi išlaikys 4.2 gerasias savybes.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.