Opera tvirtina, kad turi daugiau nei 100 milijonų vartotojų

Milžinišku skirtumu nuo didžiojo ketverto atsiliekanti Opera Software pranešė, kad jos vartotojų bazė viršijo 100 milijonų ribą, įskaitant įvairias šios kompanijos naršykles. Kalbame apie Opera, Opera Mini ir Opera Mobile naršykles.

Kaip pranešama, šiuo metu pagrindine naršykle skirta Windows, Mac ir Linux platformoms naudojasi vos 50 milijonų žmonių, bet tiek pat vartotojų naudoja Opera Mini naršyklę savo mobiliajame telefone. Kaip teigiama, savo rinkos dalį Norvegijos kompanija plečia ir kitose platformose, kaip Google Android, Windows Mobile ir panašiose.

Pasak kompanijos, ji džiaugiasi pasiektu progresu. Nuo praėjusių metų kovo iki šių metų kovo įprastiems kompiuteriams skirtos Opera naršyklės augimas viršijo 30% ribą, kai tuo pačiu laikotarpiu Opera Mini vartotojų bazė padidėjo net 150 procentų.

„Opera naršyklių šeimos rekordinis augimas rodo, kad mes esame teisingame kelyje ir kadangi vartotojų poreikiai auga, mes augame kartu su jais. Opera staliniams kompiuteriams siūlo greičiausius naršymo potyrius šioje planetoje, kartu su puikiomis ypatybėmis ir vartotojui draugišku dizainu.“, – teigė Larsas Boilsenas, Opera Software vadovaujantysis pareigūnas.

6 Komentarai

  1. phemark parašė:

    Naudojau Opera visad, tada isbandziau Firefox ir Chrome, bet vistiek gryzau prie Operos, kazkaip man ji greiciausiai ir su minimalistiniu dizainu, kas man labai patinka.

    Seip tai visos trys narsykles yra tikrai geros ir cia tik skonio reikalas manyciau (nebent reikia IE naudoti del darbo, bet ir ta galima apeiti su IE pluginu Firefoxui:)

  2. linas_mif parašė:

    Ir as 1 is tu 100 limonu 🙂

  3. Paksas69 parašė:

    aš irgi viską išbandau,bet visvien kažkaip grįžtu prie Operos 🙂

  4. Gintaxas parašė:

    Kaip matau po truputį žmonės supranta kas yra gera naršyklė.

  5. sinsoul parašė:

    O man visai chrome patinka 😛 Aišku opera graži ir greita, bet neguli man prie širdies…

  6. Fostil parašė:

    Pc versija man nelabai, ff addonai daug geresni. Dar kai personos isejo tai is vis gera narsykle man ff. Uztat opera mobile i nieka nekeisciau, nes ir pasirinkimo nera didelio ant symbianu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.