„OVERMAX“ pristato ypač atsparius telefonus dirbantiems fizinį darbą

Poznanės technologijų kompanija „OVERMAX“ pristatė mobiliuosius telefonus rinkai, kuri jiems yra nauja. „Vertis Kern“ įrenginiu siekiama konkuruoti su tokiais produktais kaip „Samsung“ ar „myPhone“. Taip pat pristatomas naujasis išmanusis telefonas „Vertis Braver“, kurio korpusas turi IP68 apsaugą.

Trečią šių metų ketvirtį Lenkijos kompanija „OVERMAX“ vartotojams pristatė telefoną „Vertis Kern“.

Tai modelis dirbantiems gamykloje, garaže, miške, atliekantiems statybos darbus, kadangi jis gali atlaikyti beveik viską. „Kern“ turi IP67 sertifikatą dėl aukščiausio atsparumo nuo dulkių ir vandens (telefoną galima ramiausiai panardinti į vandenį).

Šis telefonas gali palaikyti dvi SIM korteles vienu metu ir turi 1300 mAh akumuliatorių, kuris budėjimo režimu atlaiko 18 dienų. Dar pora praktiškų dalykėlių dirbantiems – FM radijas ir žibintuvėlis.

Telefonas turi 2 colių TFT 320 x 240 px rezoliucijos ekraną, 2 MP kamerą, GPS modulį ir 512 MB vidinės atminties, kurią galima praplėsti iki 32GB microSD pagalba.

Šis telefonas kainuoja apie 200 litų.

Šią savaitę „OVERMAX“ pristatė išmanųjį telefoną mėgstantiems ekstremalų laisvalaikį ir dirbantiems tokiomis sąlygomis, kai sunku išsaugoti savo telefoną. Naujasis „OVERMAX Vertis Braver“ yra atsparus vandeniui, dulkėms (IP68) ir smūgiams, jis apsaugotas gumos korpuso ir turi GPS, Bluetooth, galimybę naudotis dviem SIM kortelėmis vienu metu bei dvi kameras. Tai puikus įrankis dirbant viduje, statybvietėje ar keliaujant.

Išmanusis telefonas naudoja „Android 4.2 Jelly Bean“ versiją, turi 1GB operatyvinės, 4GB vidinės atminties, dviejų branduolių 1,2 GHz procesorių bei 2400 mAh akumuliatorių. 4 colių IPS2 ekranas 480 x 800 px (233 ppi).

Telefone yra iš anksto įdiegtos tokios aplikacijos, kaip „Wikipedia“, „Zumi“, „Nextto“, „Kingsoft Office“, GG, radijas ir „Avast Antivirus“. 

Jo kaina yra apie 600 litų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.