Paaiškėjo „Google Pixel Fold“ ir „Pixel 7a“ išleidimo data ir kaina

Nauji nutekinti duomenys rodo, kad pirmasis „Google“ sulenkiamas ir kitas vidutinės klasės išmanusis telefonas bus pristatyti kartu bendrovės metinėje kūrėjų konferencijoje. Teigiama, kad gegužės 10 d. „Google I/O“ konferencijoje bus oficialiai pristatyti ir „Pixel Fold“, ir „Pixel 7a“.

Nors telefonai gali būti atskleisti kartu, tačiau nebus išleisti tuo pačiu metu. „Pixel 7a“ bus galima įsigyti iš karto, už 499 JAV dolerių kainą. Tai 50 dolerių daugiau, palyginti su „Pixel 6a“, kuris, bus parduodamas net ir po „Pixel 7a“ išleidimo. Tikriausiai tai reiškia, kad nuo gegužės 10 d. „Pixel 6a“ kaina taip pat gali šiek tiek sumažėti, tačiau kol kas nežinome kiek. „Pixel 7a“ bus keturių spalvų: anglis, sniegas, jūra ir koralas – pastaroji spalva bus išskirtinė „Google“ parduotuvei.

Manoma, kad „Pixel 7a“ pasirodys su nauja 64 MP pagrindine kamera kartu su 13 MP plataus kampo jutikliu, „Tensor G2“ sisteminiu lustu, 90 Hz atnaujinimo dažnio ekranu ir belaidžio įkrovimo palaikymu.

„Pixel Fold“, pirmasis „Google“ sulenkiamas išmanusis telefonas turėtų kainuoti iki 1700 USD, bet yra gandų, kad kaina gali siekti 1799 USD. Pranešama, kad „Google“ „Pixel Fold“ pirkėjams pasiūlys nemokamą „Pixel Watch“ laikrodį.

Remiantis vidiniais dokumentais ir vaizdais, „Google“ teigs, kad „Pixel Fold“ turi „patvariausią sulenkiamo įrenginio vyrį“. Jis taip pat bus reklamuojamas kaip atsparus vandeniui, nors neaišku, kokio standarto laikysis. Išorinis ekranas bus 5,8 colio, o vidinis atsidarys iki 7,6 colio.

Teigiama, kad prietaisas sveria 10 uncijų (283 g) ir, matyt, turi didesnę bateriją nei „Samsung Galaxy Z Fold4“, tačiau kartu yra sunkesnis. Rinkodaros medžiagoje teigiama, kad jos pakaks 24 valandoms arba iki 72 valandų veikiant mažos galios režimu. Dokumentuose taip pat patvirtinama, kad „Pixel Fold“ varo „Tensor G2“ mikroschemų rinkinys.

Išankstiniai „Pixel Fold“ užsakymai prasidės gegužės 10 d. „Google“ parduotuvėje, o gegužės 30 d. – pas operatorius. Tačiau telefoną realiai įsigyti bus galima tik birželio 27 d.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.