Paaiškėjo, kada realiai bus galima įsigyti „Galaxy Note 9“

Jau seniau žinoma, kad rugpjūčio 9 dieną vyks renginys, kurio metu ir bus atskleistas „Samsung Galaxy Note 9“ telefonas. Atskleidimas nelygu išleidimui ir iki šiol nebuvo žinoma, kada realiai telefoną bus galima nusipirkti.

Iš kelių šaltinių paaiškėjo, kad pirmieji „Galaxy Note 9“ pirkėjai telefoną rankose galės palaikyti rugpjūčio 24 dieną. Tikėtina, kad ši išleidimo data yra globali, o ne vien, kurio nors regiono.

Kiek dabar žinoma, „Galaxy Note 9“ iš anksto bus galima užsisakyti nuo rugpjūčio 10 dienos, o tai padarę gaus visokių dovanėlių, tokių kaip išmanus žiedas, apsauginis stikliukas, išorinė baterija, bevielis įkroviklis, automobilinis įkroviklis, USB C konverteris ar apsauginis dėkliukas. Kol kas neaišku, kiek bus dovanojama kiekvienam pirkėjui, bet bent vieną priedą telefoną užsisakę iš anksto tikrai gaus.

Kiek dabar žinoma, „Galaxu Note 9“ turės 8 GB RAM ir 512 GB talpyklą, bet ši versija gali būti skirta tik Korėjos rinkai. Kiti gali būti priversti tenkintis 6 GB RAM ir 128 GB vieta savo failams. Sisteminis lustas bus „Exynos 9810“ arba „Snapdragon 845“, priklausomai nuo regiono. Telefonas gaus padorią 4000 mAh bateriją ir kainuos apie 1000 €.

3 Komentarai

  1. Daimonass parašė:

    IFeelYou nesusigundysi?

  2. DziugoSuris parašė:

    vienas draugas is amerikos jau turi. perparduoda tik paziurejes ar veikia uz 1050usd verizon edition note 9

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.